Accident grav în București: Unul dintre șoferi consumase alcool

Autor: ProMotor 16 apr. 2020 Știri auto

Un accident grav s-a produs în București în miercuri seara. În urma acestuia, patru persoane au ajuns la spital, printre care și un copil. Unul dintre cei doi șoferi ai mașinilor implicate în accident a fost grav rănit și se află în comă. Este un caz tipic în care soarta lovește când te aștepți mai puțin.

Intră în Galeria FOTO

Accidentul s-a produs în jurul orei 23.55, de un șofer în vârstă de 34 ani care se deplasa pe str. Brătășanca, dinspre str. Garoafei către șos. Alexandriei. Când a ajuns la intersecția cu str. Teiuș, acesta nu a respectat Semnificația indicatorului „cedează trecerea” și a intrat în coliziune cu autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 43 ani, din București. Acesta circula pe str. Teiuș fără să adapteze viteza la condițiile de drum. În plus, acesta se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

În urma impactului primul autovehicul a fost proiectat într-o autoutilitară parcată, iar cel de-al doilea a fost proiectat într-un stâlp de electricitate, care a fost pur și simplu măturat de forța impactului. În urma evenimentului, a rezultat rănirea gravă a celor doi conducători auto și rănirea ușoară a doi pasageri, printre care și un copil.

Conducătorul celui de-al doilea autovehicul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Primul conducător auto nu a putut fi testat la fața locului din motive medicale, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice la spital.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor evenimentului rutier.

Este încă unul din cazurile care probează faptul că gravitatea accidentelor rutiere este în creștere, în ciuda faptului că traficul rutier este la un nivel redus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide