Mercedes la apă! Un șofer a ajuns cu mașina în râu

Autor: Promotor 21 apr. 2020 Știri auto

Mercedes la apă! Un șofer rus a ajuns cu mașina sa de peste 100.000 de euro într-un râu. Imaginile au devenit virale pe internet. Descrierea care însoțește imaginile publicate pe o rețea de socializare este una amuzantă: “Un Mercedes s-a săturat de autoizolare și a decis să meargă la înot.”

GALERIE FOTO

Evenimentul nu este nici pe departe amuzant pentru posesorul mașinii. Accidentul ar fi avut loc în orașul Rostov-pe-Don, scrie Autoblog.md. Mașina care a ajuns în apele râului este chiar cea mai puternică versiune a gamei Clasa S, S 63 AMG, și cu o caroserie coupe. Această versiune are motor V8 biturbo, care dezvoltă 612 cai putere și un cuplu de 900 Nm. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată cu nouă rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală 4MATIC. De 3,5 secunde are nevoie Mercedes-AMG S 63 4MATIC Coupe pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Se pare că acestea sunt detalii care au depășit abilitățile de condus ale șoferului rus, pentru că acesta a ajuns în râul Don, în apropierea unei cafenele. Șoferul a reușit să sară din mașină și a scăpat teafăr și nevătămat. Nu putem spune același lucru despre Mercedes-ul său. Coupe-ul de lux nu a putut fi salvat la timp, deși, într-o primă fază, părea că lucrurile merg bine și că doar partea frontală a mașinii a ajuns în apă.

Ulterior, Mercedes-ul a alunecat cu totul în râu și a fost nevoie de un vehicul cu dispozitiv de tractare pentru a-l recupera. Operațiunea de salvare a fost efectuată sub privirile curioșilor.

 

View this post on Instagram

 

Mercedes тоже устал от самоизоляции и решил поплавать ?‍♂️

A post shared by AUTONEWS (@autonews.ru) on

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide