A ajuns cu Lamborghini în mlaștină. Nici măcar nu a fost vina lui!

Autor: ProMotor 06 apr. 2020 Știri auto

Lamborghini la apă! Un șofer a ajuns cu supercar-ul său într-o mlaștină. Martorii povestesc că nici măcar nu a fost vina lui.

GALERIE FOTO

Un Lamborghini Aventador a aterizat într-o mlaștină aflată nu departe de capitala Thailandei, Bangkok. Din fericire pentru șofer, mlaștina nu era prea adâncă și acesta a reușit să iasă singur din mașină.

Martorii povestesc că un vehicul i-ar fi tăiat calea, în timp ce acesta rula regulamentar, și, ca să-l evite, șoferul de Lamborghini a făcut o manevră bruscă, a pierdut controlul volanului și a ajuns în apă.

Doi hoți au furat două Lamborghini Urus. Ironia sorții: SUV-urile s-au ciocnit în timp ce încercau să scape de poliție – VIDEO

Șoferul, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a ieșit singur din apă și a plecat la spital cu un taxi pentru investigații. Acesta a suferit răni minore. Mașina sa a rămas în apă cu motorul pornit. Bărbatul nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

Compania de asigurări a fost anunțată deja în privința accidentului. Bolidul a fost ridicat din apă în aceeași seară, sub ochii șoferului revenit la locul accidentului, și transportat la un service. Presa thailandeză scrie că, deși a petrecut ore bune în apă și noroi, mașina va fi reparată.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide