Drive-thru – Așa se face striptease în timpul pandemiei de coronavirus

Autor: ProMotor 02 mai 2020 Știri auto

Economia mondială este la terapie intensivă în timpul pandemiei de coronavirus, dar unii oameni de afaceri fac eforturi să se adapteze. Un club de striptease din Statele Unite își invită clienții la un spectacol cu drive-thru.

GALERIE FOTO

Acțiunea inedită se numește „Food 2 Go-GO” și are loc în Portland, Oregon. Clubul „Lucky Devil Lounge” („Lounge-ul Diavolului Norocos) a fost închis de la debutul pandemiei până de curând, când patronului i-a venit această idee.

Mai mult, acestuia i-a venit și ideea de a transforma fetele care fac striptease în chelnerițe care să le aducă mâncare clienților.

Dansatoarele își fac show-ul într-un cort, iar până la finalul show-ului, acestea ajung să poarte doar măști, mânuși și pantofi cu toc stiletto. Regula numărul 1 în club este distanțarea socială.

30 de dolari (aproximativ 27 de euro) plătesc clienții care vin la clubul de striptease cu drive-through. Cei mai norocoși dintre ei sunt premiați cu role de hârtie igienică, pentru că în Statele Unite, aceasta rămâne la mare preț.

Patronul este mulțumit de reacția clienților, dar dezvăluie că, pe durata pandemiei de coronavirus, angajații săi câștigă doar salariul minim pe economie. Acesta dezvălui că unii dintre cei care vin acolo cu mașinile străbat chiar și distanțe de peste 300 de kilometri.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Luck Devil Lounge/Facebook/Twitter



Comentarii
Inchide