Suma incredibilă pe care trebuie s-o plătești dacă vrei Stage 5 la un Audi RS6

Autor: ProMotor 20 mai 2020 Știri auto

Chiar dacă sună a garaj de piese second-hand, Wheelsandmore  este un nume gigantic în universul tuningului auto. Acum, Wheelsandmore oferă mai multe trepte de tuning pentru cel mai nou Audi RS6, dar asta nu înseamnă că este ieftin. Iată  suma incredibilă pe care trebuie s-o plătești dacă vrei Stage 5 la un Audi RS6.

Intră în Galeria FOTO

Cei de la Wheelsandmore s-au specializat în a transforma monștrii mecanici ale celor mai exclusiviste branduri – de la Lamborghini și Aston Martin la Ferrari. Tunerul german are experiență în modificarea modelelor Audi, având în portofoliu, printre altele, un tuning de 1.050 CP pentru Audi R8 V10 Plus Spyder. Odată cu lansarea noului RS6 Avant, cei de la Wheelsandmore oferă un tratament similar pentru motorul V8 al puternicului break de familie, chiar dacă acesta are sub capotă un motor V8. E normal, până la urmă, cei 600 CP ai modelului standard sunt absolut patetici.

Wheelsandmore oferă 5 trepte de tuning, cu Stage 1 ridicând puterea motorului la 710 CP dar, desigur, asta este pentru plângăcioși. Cei care doresc un tuning serios la o mașină ca Audi RS6 Avant nu ar trebui să aleagă mai puțin de Stage 5. Acesta include o remapare a calculatorului mașinii, turbine noi și un sistem de evacuare performant care pare să nu dea doi bani pe silențiozitate și controlul particulelor. Rezultatul? Motorul dezvoltă acum 1.010 cai-putere, ceva mult mai potrivit pentru un break cu care îți plimbi copiii și soacra.

Cât trebuie să plătești dacă vrei Stage 5 la Audi RS6

Cei 1.010 cai sigur că sună bine pe hârtie și, nu ne îndoim, sună și mai bine în realitate, dar există și un revers al monedei aici. Vestea proastă este că tot acest tratament de body building nu este deloc ieftin. Iar în cazul unui proprietar de Audi RS6 Avant, „deloc ieftin” are un înțeles mult mai înspăimântător decât în cazul unuia de Golf GTI. Vorbim aici de 42.000 de euro pentru Stage 5 la Audi RS6, o sumă care se apropie de jumătate din prețul mașinii și depășește cu mult prețul unui Golf GTI nou.

Acest preț include doar modificările operate la motor și evacuare, dar cine este serios în acest domeniu desigur că trebuie să se gândească la frâne și suspensii noi. Wheelsandmore oferă, de asemenea, câteva opțiuni de roți pentru tuningul lui RS6 Avant, precum și minunata vopsea verde din fotografii.

Wheelsandmore a prezentat recent și un tuning pentru Mercedes-AMG GT R Roadster, dar acesta are doar trei trepte de tuning, cu o putere finală de 750 CP. Germanii spun că ar fi putut obține ușor 800 CP din motorul V8 de 4,0 litri, dar puterea refzultată nu ar fi putut fi exploatată eficient de trenul de rulare al mașinii.

Wheelsandmore nu este singurul tuner care a optimizat puterea lui Audi RS6 Avant. Tunerul de casă al Audi, ABT, a crescut puterea lui Audi RS6 la 740 CP și cere pentru acest lucru 70.000 de euro. Pachetul lor include însă și elementele de design, precum și modificarea trenului de rulare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide