Casa de tuning ABT a pregătit un break absolut special: Audi RS6-R are 740 CP

Autor: ProMotor acum 2 luni Știri

Casa de tuning ABT a dezvoltat un pachet complet pentru Audi RS6 care transformă modelul în cel mai agresiv break.

Acest lucru se datorează mulțimii de noi „suplimente” vizuale din carbon: o bara de protecție reproiectată, un splitter din fibră de carbon, capace de oglinzi speciale, spoiler care se continută de pe acoperiș, la care se adaugă niște jante noi de 22 de inci din aliaj ușor.

Versiunea gândită de ABT poartă denumirea de Audi RS6-R.

GALERIE FOTO

Din punct de vedere al performanței, motorul V8 de 4,0 litri cu două turbocompresoare al mașinii a fost modificat până la 740 CP și un cuplu de 920 Nm, cu mult mai mare față de 600 CP și 800 Nm cuplu pe care îl produce modelul standard.

În mod obișnuit, Audi RS6 ajunge de la 0 – 100 km / h în 3,6 secunde, dar datorită acestor modificări, exemplarul ABT atinge aceeași distanță în 3,2 secunde. Noile cifre de performanțele sunt obținute datorită noilor turbocompresoare, a unui intercooler ABT, reglajului software și a unui nou sistem de evacuare.

Au fost făcute numeroase alte modificări. De exemplu, există arcuri reglabile în înălțime, bare stabilizatoare ABT și modernizări interioare, inclusiv covorașe noi, lumini de intâmpinare, volan cu inserții din fibră de carbon și piele, logo-uri ABT și RS6-R și multe altele.

ABT intenționează să construiască doar 125 de exemple RS6-R cu prețuri pentru pachet (fără a include Audi RS6 în sine) începând cu 69.900 EUR.

 

 


Sursa foto: Carscoops


Comentarii
Inchide