Skoda Superb cu istoric ciudat de vânzare. Ce ascunde mașina?

Autor: ProMotor 22 mai 2020 Știri auto

O Skoda Superb scoasă la vânzare. Are 98.000 de kilometri, spune proprietarul. Dar în urmă cu trei ani, avea aproape 500.000 de kilometri la bord. Deci care este adevărul? Specialistul a verificat mașina. Ce a descoperit?

GALERIE FOTO

O Skoda Superb din 2015 a fost scoasă la vânzare. Limuzina are motor turbo diesel de 2.0 litri, cuplat la o transmisie automată DSG cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj. Echiparea Ambițion îi aduce la bord geamuri electrice și un display de 5 inci cu navigație.

Mașina este bine întreținută și asigură spațiu generos. Pare vehiculul perfect pentru o familie. Dar Dan de la Mașina Potrivită a descoperit ceva bizar în istoricul ei.

Sedanul a fost, la un moment dat, implicat într-un accident. A avut nevoie de o grilă nouă, de o bară față nouă, i s-au înlocuit scutul motorului și tragerul. Farurile nu au fost afectate în impact, ceea ce poate fi o dovadă că nu a fost vorba despre un accident major.

În istoricul mașinii apar informații care se bat cap în cap. Atunci când a efectuat Inspecția Tehnică Periodică, în aprilie 2017, mașina avea 465.345 de kilometri. Ceva pare să se fi întâmplat între timp. Doi ani mai târziu, la următorul ITP, avea – surpriză! – 81.585 de kilometri.

Ce ascunde, de fapt, această Skoda Superb?

În realitate, cifrele înscrise în baza de data în 2016 sunt complet greșite. Mașina avea, la acea vreme, 46.000 de kilometri, nu peste 460.000. Este o greșeală care poate complica lucrurile penru proprietarul care vrea să vândă sedanul.

Un eventual cumpărător, interesat de istoricul acestei Skoda Superb, va fi convins că l-a prins pe vânzător cu minciuna. În realitate, acesta este doar victima unei erori.

Sfatul specialistului

Dan de la Mașina Potrivită îi sfătuiește pe cei care vor să-și cumpere un vehicul rulat să-i verifice istoricul online, dar și să meargă să vadă mașina. Informațiile din bazele de date disponibile online ar putea fi greșite.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide