Cea mai rapidă Skoda Superb face 0-100 km/h în 3,3 secunde

Autor: Marius Vișan 21 mai 2020 Tuning auto

Aceasta este cea mai rapidă Skoda Superb 4 × 4 din lume, dar a suferit mai multe modificări pentru a realiza performanța de 3,3 secunde pentru un sprint 0 – 100 km/h.

După ce a achiziționat această Skoda Superb din a treia generație, proprietarul ei a început să facă diverse modificări.

GALERIE FOTO

Pentru că aceasta a fost folosită ca mașina de zi cu zi,  modificările au început prin înlocuirea tapițeriei de material textil cu una din piele Alcantara, apoi s-a pus pe mașină suspensie din arcuri elicoidale Eibach Pro Kit și amortizoare Bilstein B8. Modificările au continuat la turbină, motor, pistoane, transmisie și frâne.

Cei de la Revo Technik au tunat aceasta Skoda Superb în mai multe etape, pe parcursul a mai multe luni, iar la final a ajuns la un total 530 de cai putere ce pot fi înmulțiți până la 600 CP.

Această Skoda Superb face 0-100 km/h în 3,3 secunde

Acest Superb puternic modificat este mai rapid decât multe mașini sport. Poate face 0 – 100 km/h în doar 3,3 secunde, iar pentru a ajunge la 200 km/h are nevoie de 7,79 secunde.

Citește și Cea mai puternică Skoda Superb din România are peste 600 de cai putere. Cum arată mașina?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: gaadiwaadi.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide