Trei imigranți prinși de Poliția de Frontieră în portbagajul unui Mercedes

Autor: David Andrei 27 iul. 2020 Știri auto

Trei imigranți au fost găsiți de Poliția de Frontieră în portbagajul unui autoturism Mercedes-Benz înmatriculat în România. Aceștia încercau să iasă din țară prin vama Nădlac II.

GALERIE FOTO

Duminică noaptea, polițiștii de frontieră au găsit trei bărbați ascunși în portbagajul unui Mercedes-Benz. Aceștia încercau să iasă din țară cu direcția Ungaria, în jurul orei 00:45, prin Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota din județul Arad.

La volanul limuzinei germane se afla un cetățean turc, în vârstă de 49 de ani. Autoturismul însă, era înmatriculat în România. Cei trei imigranți doreau să ajungă în vestul Europei.

Poliția de Frontieră depistat 25 de imigranți care voiau să treacă ilegal în Ungaria

Nu mai puțin de 25 de imigranți din Turcia, Palestina, Irak, Egipt și Siria au fost depistați de către Poliția de Frontieră în weekend-ul care a trecut.

20 dintre aceștia au fost găsiți într-un microbuz. Conform documentelor, acesta ar fi fost încărcat cu piese auto pe ruta Turcia-Germania. În realitate, șoferul microbuzului Iveco înmatriculat în Turcia, un bărbat de naționalitate turcă în vârstă de 47 de ani, ascundea imigranți în compartimentul rezervat transportului de marfă.

Alți doi bărbați care încercau să ajungă în state din vestul Europei prin România au fost găsiți de către Poliția de Frontieră. Aceștia se ascunseseră pe una dintre punțile unei semiremorci. La volanul camionului, alcătuit din cap tractor Scania și semiremorcă Schmitz, se afla un cetățean turc, în vârstă de 29 de ani. Potrivit documentelor de însoțire a mărfii, acesta transporta fructe pe ruta Turcia-Germania.

Poliția de Frontieră a demarat anchete sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pe numele șoferilor, în timp ce cetățenii afro-asiatici, cu vârste cuprinse între 16 și 57 de ani, vor fi urmăriți penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. 19 bărbați adulți și 6 minori au fost identificați în cadrul verificărilor efectuate de oamenii legii.

VIDEO: 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide