Mai mulți străini s-au ascuns în camioane și au încercat să intre în România. Cum i-a găsit Poliția de Frontieră?

Autor: David Andrei 15 iul. 2020 Știri auto

Mai mulți bărbați străini au încercat să pătrundă în România ascunși în două camioane. Aceștia au fost depistați de Poliția de Frontieră.

GALERIE FOTO

Cinci bărbați din Afganistan și Bangladesh și alți patru din Siria au încercat să pătrundă ilegal pe teritoriul României. Aceștia se ascunseseră în două camioane care transportau marfă către vestul Europei.

Patru dintre aceștia au fost identificați miercuri, 15 iulie, în jurul orei 00:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, în județul Arad. Aceștia se aflau într-un camion condus de un cetățean turc, care, conform documentelor de însoțire a mărfii, transporta legume din Turcia către Germania.

VIDEO:

Cei patru, bărbați sirieni cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, erau ascunși în interiorul semi-remorcii, pe punțile din spate ale acesteia. După ce ar fi intrat ilegal în România, aceștia și-ar fi continuat călătoria către state din vestul Europei.

Pe numele șoferului s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți. Cei patru sirieni sunt anchetați penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Alți străini care au vrut să intre în România, depistați de Poliția de Frontieră

Alți cinci tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, au fost depistați marți, 14 iulie, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand din județul Arad. Cei cinci erau ascunși printre baloții de cherestea încărcați în camion. La volan se afla un șofer român, care avea ca destinație Germania.

Bărbații, cetățeni din Afganistan și Bangladesh, intenționau să ajungă tot în state din vestul Europei. Și în acest caz sau deschis dosare penale pe numele șoferului și al bărbaților care au încercat să intre ilegal în România.

Zile dificile pentru Poliția de Frontieră

Săptămâna aceasta și Poliția de Frontieră din Germania a avut mari bătăi de cap. Un șofer turc în vârstă de 57 de ani, care transporta pepeni, a încercat să introducă ilegal în Germania un număr de 31 de migranți turci, sirieni, iranieni și irakieni. Toți aceștia erau ascunși într-un camion frigorific.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția de Frontieră



Comentarii
Inchide