Prima imagine oficială cu interiorul SUV-ului electric Skoda Enyaq iV

Autor: Marius Vișan 29 iul. 2020 Știri auto

Skoda a publicat câteva informații și o schiță cu interiorul crossover-ului electric Enyaq iV, înainte de lansarea modelului, care este programată pentru 1 septembrie.

Dominat de un tablou de bord cu o formă complexă, cu guri de aerisire centrale inspirate de grila tradițională Skoda, interiorul găzduiește un ecran mare de 13 inci. În afară de sistemul de infotainment, acesta va controla o serie de alte funcții, pe când instrumentarul de bord digital și un ecran inovator head-up vor folosi funcții de realitatea augmentată.

Consola centrală are selectorul de viteze minuscul în fața butonului frânei de parcare electrică. Câteva spații de stocare sunt amplasate lângă el, precum și o placă de încărcare wireless pentru smartphone-uri. Pe acest model există și iluminarea ambientală, iar scaunele sunt acoperite cu materiale durabile (husele pentru scaune folosesc 40% lână și 60% fibre obținute din sticle de plastic reciclate).

Lansarea lui Skoda Enyaq iV este programată pentru 1 septembrie

Lansând Enyaq iV, Skoda face un pas amplu înainte în implementarea strategiei sale de electro-mobilitate. SUV-ul acesta electric este primul model Skoda din producția de serie bazat pe platforma modulară de electrificare (MEB) a Grupului Volkswagen.

Producătorul auto ceh a publicat și o schiță a siluetei automobilului, pentru a oferi prime impresii asupra celui mai important model nou al său din acest an. Skoda Enyaq iV combină calitățile specifice mărcii, precum spațiul generos, designul și proporțiile echilibrate, cu experiența condusului sustenabil.

Performanțe Skoda Enyaq iV

Enyaq iV va putea fi comandat cu tracțiune spate sau integrală, cu una dintre cele trei opțiuni diferite pentru baterie și cu cinci niveluri diferite de putere. Mașina poate fi încărcată rapid, cu capacitatea maximă de 125 kW.

Autonomia SUV-ului electric este de până la 500 de kilometri conform ciclului WLTP, astfel că automobilul acesta antrenat 100% cu energia bateriei este companionul ideal pentru mobilitatea cotidiană.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=JLNU__lvDnY

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide