Cum își imaginează rușii că va arăta, de fapt, viitoarea Dacia Logan MCV?

Autor: David Andrei 03 sept. 2020 Știri auto

Numărăm zilele până la prezentarea oficială a noii generații Dacia Logan. Aceasta va fi dezvăluită săptămâna viitoare la Paris, odată cu cea de-a treia generație Sandero. Dar cum își imaginează rușii că va arăta Logan MCV?

GALERIE FOTO

În Rusia, Renault a ales să vândă Dacia Logan MCV cu denumirea de Lada Largus. Grupul auto profităastfel de popularitatea brand-ului local. Astfel, Logan cu Logo de Lada prezintă mici modificări stilistice față de cel comercializat în România și în vestul Europei. Dar este la bază un Logan construit în Rusia.

Rușii de la Kolesa au prezentat deja un desen digital care redă Dacia Logan MCV în versiunea lor. Așadar, Logan-ul rusesc are farurile celei de-a doua generații, dar și elemente decorative cu finisaj cromat, o soluție preluată de la modelele din portofoliul Lada. Acestea formează ceea ce rușii denumesc “X-Face”.

În partea din spate, specialiștii ruși au ales să nu opereze modificări, păstrând stopurile cu dispunere verticală și deschiderea asimetrică a ușilor portbagajului.

Cel mai probabil, Lada Largus, care va primi doar un facelift și nu o nouă generație, așa cum se va întâmpla în cazul modelului construit la Mioveni, va fi dezvăluită spre sfârșitul acestui an. Sedanul Logan III însă, va ajunge pe piața din Rusia anul viitor.

Dacia Logan III – Când va ajunge în România?

Pentru început, Dacia Logan III va fi disponibilă doar în Franța și în state din vestul Europei. Românii o vor putea comanda noua generație, construită pe o platformă complet nouă, folosită deja de Renault Clio și Captur, începând cu anul viitor.

Este strategia aleasă de Grupul Renault încă din momentul lansării celui mai accesibil model din portofoliul său, în anul 2005, tot la Paris.

Logan III a fost surprins de fotografii Promotor în trafic, purtând camuflajul alb-negru, dar și bandouri bizare pe portiere, detalii care ascund forma finală a modelului românesc.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide