A căzut din mașină pe autostradă în timp ce se filma pe Snapchat – VIDEO

Autor: George Cristea 23 sept. 2020 Știri auto

O tânără din Marea Britanie a căzut din mașină pe autostradă în timp ce se filma pe Snapchat. Din fericire, aventura s-a încheiat fără urmări grave, în ciuda faptului că mașina rula cu peste 170 km/h.

Intră în Galeria FOTO

Accidentul s-a petrecut în weekendul trecut pe autostrada M25 din Surrey, Marea Britanie. Judecând după numărul de cazuri raportate de poliție, nu este vorba de un incident izolat, ci de o adevărată modă printre adolescenți.

Tânăra se filma în timp ce era ieșită pe jumătate afară din mașină. Potrivit textului postat chiar de ea pe rețeaua de socializare, mașina se deplasa cu 110 mph (circa 177 km/h) – cu toate că este greu de verificat această afirmație. Incidentul a fost semnalat de polițiștii britanici pe contul lor de Twitter (aparent, o rețea de socializare încă populară printre bătrânii britanici), care s-au declarat uimiți că tânăra a supraviețuit căderii.

Momentul în care o tânără a căzut din mașină pe autostradă

Videoclipul postat pe Snapchat o arată pe tânără executând o manevră extrem de periculoasă pe autostrada M25, în apropiere de Clacket Lane Service din Surrey. Postarea este însoțită de textul „I need to stop doing this. 110mph imma (sic) end up dead.” – „nu trebuie să mai fac asta. 110mph o să mor”, în traducere aproximativă.

Câteva momente mai târziu, în jurul orei 1:30, tânăra a căzut din mașină. Filmarea nu cuprinde momentul căderii, dar polițiștii s-au arătat uimiți că a supraviețuit. În afară de viteza de deplasare a mașinii, trebuie luat în calcul și faptul că fata a căzut pe o bandă de circulație activă, putând fi lovită de o altă mașină care circula din spate.

Mai multe videoclipuri de pe rețelele de socializare arată că astfel de filmări sunt o modă printre adolescenți, care adesea sunt uciși în timp ce se filmează pentru gloria eternă. Chiar dacă fenomenul nu a devenit încă o problemă și la noi, avem și noi căzuții noștri. Acum trei luni, un porc a căzut dintr-o mașină pe autostrada A1, provocând un accident care s-ar fi putut încheia tragic, nu doar pentru porc. La Arad, lucrurile au luat o notă funebră în urmă cu trei ani, când un sicriu a căzut dintr-o mașină.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide