Accident bizar pe A1, provocat de un porc căzut dintr-o mașină

Autor: George Cristea 18 iun. 2020 Știri auto

Un accident bizar s-a produs miercuri pe autostrada A1, la kilometrul 472, după ce un porc a căzut dintr-o mașină care transporta animale. Două mașini s-au lovit în accident, încercând să evite porcul.

Intră în Galeria FOTO

Potrivit Gândul, polițiștii rutieri și pompierii au fost solicitați să intervină, miercuri, la un accident rutier pe autostrada A1, la kilometrul 472. Mai exact, este vorba de zona localității Iosifalău de pe autostrada Timișoara – Lugoj.

Accident provocat de un porc pe A1: Cum s-a petrecut totul?

La locul intervenției s-a deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 4 pompieri. În accident au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit în încercarea de a evita un porc căzut dintr-un autocamion pentru transport animale.

Din fericire, potrivit celor de la ISU Banat, nicio persoană nu a fost rănită, deși mașinile au avut de suferit serios în urma impactului. După cum se poate vedea din forografiile din galeria foto, una dintre ele pare că nu va mai putea circula vreodată, având caroseria complet deformată. De asemenea, porcul și-a dat obștescul sfârșit în urma rănilor suferite după ce a fost lovit de cele două mașini.

Accidente rutiere se petrec în fiecare zi, dar trebuie să recunoaștem că unul atât de bizar este destul de rar. Totuși, putem includ în această categorie un accident produs în această săptămână din cauza noroiului adus pe șosea în urma inundațiilor. Șoferul a pierdut controlul direcției din cauza noroiului care acoperea drumul, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat într-un șanț aflat în stânga direcției de mers. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav în acest accident.

Într-un alt accident neobișnuit petrecut în județul Gorj, un copil de trei ani s-a urcat la volanul unei mașini și a pus-o în mișcare. Puștiul a reușit să pornească mașina și să o lovească pe mama sa în momentul în care a învârtit cheia în contact. Copiii din ziua de azi sunt atât de precoci…

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide