Zeci de mașini distruse de inundație. Imagini filmate cu drona

Autor: David Andrei 26 sept. 2020 Știri auto

Zeci de mașini au fost distruse de o inundație provocată de o furtună care a avut loc în statul american Texas. Imaginile filmate cu drona au făcut înconjurul lumii.

GALERIE FOTO

Sunt pagube de milioane de euro produse de furtuna tropicală Beta, care a măturat statul american Texas. Imaginile filmate cu drona de către Live Storms Media confirmă rapoartele prezentate de autorități. Nu numai locuințele din zonă au suferit daune majore. În zona orașului Houston, zeci de mașini au fost luate de ape.

Un pick-up Ford apare parțial scufundat. Nu există informații la cum a ajuns acolo autoutilitara. Este posibil ca șoferul să fi încercat să conducă prin apă și să fie surprins de adâncimea acesteia. Portiera din stânga este deschisă, așa că putem presupune că șofeul a scăpat la timp din cabina inundată.

Un sedan de culoare neagră are ambele portiere deschise, iar ștergătoarele continuă să funcționeze. Puțin mai în spate se poate observa ce a rămas deasupra apei dintr-un Dodge Challenger. În rest, mașina a fost scufundată. Prin geamul deschis se poate observa apa care ajunge până la nivelul tetierelor.

Mașini distruse de inundație și din cauza sistemului deficitar de canalizare

Printre victimele motorizate ale furtunii se numără și autoturisme parcate, luate de ape și târâte zeci de metri. Este posibil ca, după retragerea apelor, să apară și alte mașini distruse. Locuitorii din Texas dau vina pe sistemul deficitar de canalizare.

Companiile de asigurare vor avea mari bătăi de cap cu evaluarea pagubelor în zilele care urmează. Multe dintre vehiculele avariate de apă vor fi declarate totală.

Furtuna tropicală Beta a lovit mai întâi Golful Mexicului. Cantitățile mari de precipitații au provocat inundații atât în Texas, cât și în Mississippi. Acestea au provocat și alunecări masive de teren. Vântul a suflat cu viteze de până la 72,4 km/h, potrivit Serviciului de Meteorologie.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide