Ford anunță cel mai avansat model Transit produs vreodată – FOTO

Autor: Marius Vișan 30 sept. 2020 Știri auto

Ford a anunțat noul Transit de 5,0 tone, o autoutilitară sau cabină cu șasiu cu o masă maximă de 5.000 kg. Mașina este disponibilă la dealerii Ford de la sfârșitul lunii noiembrie.

Ford pune la dispoziție opțiunea de 5,0 tone într-o gamă largă de variante de cabină șasiu de Transit, oferind clienților posibilitatea de a alege între trei ampatamente, patru lungimi ale cadrelor și cabine simple sau duble, cu locuri pentru până la șapte ocupanți (inclusiv șoferul), care se potrivesc cel mai bine cerințelor specifice afacerii lor.

Capacitatea maximă de încărcare a cabinei șasiu este de 2.886 kg pentru conversia caroseriei și sarcina utilă, ceea ce echivalează cu până la 2.558 kg sarcina utilă netă  atunci când vehiculul este echipat cu o structură plată montată din fabrică.

Ford Transit vine cu tracțiune spate și motoare puternice

Toate variantele au tracțiune pe spate și sunt echipate cu sistemul de propulsie HDT Ford. Motorul diesel EcoBlue de 170 CP cu capacitate de 2.0 litri oferă până la 390 Nm cuplu pentru a facilita deplasarea sarcinilor grele și este cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase trepte care schimbă ușor sau la transmisia automată cu 10 trepte de viteză.

Numărul mai mare de rapoarte de transmisie la cutia automată cu 10 trepte înseamnă că motorul EcoBlue al Transit poate funcționa în mod constant mai aproape de eficiența maximă. Programarea schimbării adaptive în timp real permite transmisiei să se adapteze la condițiile în schimbare, asigurând selecția optimă a treptelor de viteză pentru performanță, consum optim de combustibil în orice scenariu de conducere.

Clienții pot beneficia de cea mai recentă versiune a sistemului de comunicații și divertisment SYNC3, și a modulului de interfață Upfitter.

Prin intermediul aplicației FordPass Pro sunt permise actualizări de software de la distanță pentru a reduce vizitele la service și afișarea informațiilor cheie, cum ar fi locația vehiculului, durata de viață a uleiului și presiunea anvelopelor.

Intră în Galeria Foto

Ford a anunțat astăzi introducerea noului model derivat Transit de 5,0 tone, oferind clienților o autoutilitară sau cabină cu șasiu cu o masă maximă de 5.000 kg, disponibilă la dealerii Ford de la sfârșitul lunii noiembrie.
Ford a anunțat astăzi introducerea noului model derivat Transit de 5,0 tone, oferind clienților o autoutilitară sau cabină cu șasiu cu o masă maximă de 5.000 kg, disponibilă la dealerii Ford de la sfârșitul lunii noiembrie.
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide