Cât plătești ca să ai garanție la Dacia ta încă doi ani după ce expiră garanția oferită de producător?

Autor: Elena Luchian 27 oct. 2020 Știri auto

Dacia oferă orice model din portofoliul său cu o garanție comercială de trei ani. Dar clienții pot alege prelungirea acestei perioade cu unu sau doi ani. Vor ajunge astfel la un total de până la cinci ani. Cât trebuie să plătească pentru acest serviciu?

GALERIE FOTO

Posesorii de Dacia pot beneficia de servicii specifice perioadei de garanție pe o durat[ de până la cinci ani sau în limita a 200.000 de kilometri. Această distanță va putea fi parcursă după expirarea garanției comerciale. Dacia Extenso este programul care prelungește perioada în care diverse probleme ale vehiculului pot fi remediate în mod gratuit.

Prețurile variază în funcție de model, de perioada și de limita de kilometri alese de client.

De exemplu, un posesor de Dacia Logan care vrea să-și prelungească perioada de garanție cu 48 de luni și încă 100.000 de kilometri va fi nevoit să achite 115 euro. Accesul la programul Extenso costă 373 de euro pentru cei care aleg un contract pe doi ani și o limită de 200.000 de kilometri.

Prețurile sunt identice pentru cei care dețin un model Sandero.

Cei care au un SUV marca Dacia trebuie să plătească 127 de euro pentru contractul pe doi ani și limita de 100.000 de kilometri. Pentru Duster, Dacia Extenso cu limită de 200.000 de kilometri îi va costa pe aceștia 492 de euro.

Ce cuprinde programul Dacia Extenso care prelungește garanția standard?

Cei care apelează la programul de prestări servicii Dacia Extenso vor beneficia în continuare de avantajele oferite de garanția standard. Acesta curpinde reparații și înlocuirea anumitor piese și componente defecte în service-uri din rețeaua Dacia.

Cei care plătesc pentru aceste servicii vor putea apela, în baza contractului, la Dacia Asistență pentru depanare pe loc sau pentru tractare la cel mai apropiat service autorizat Dacia, plus reparațiile necesare.

Programul nu va acoperi însă, cheltuielile de întreținere și reviziile, consumabilele, componentele sau piesele avariate în urma unui accident sau a utilizării necorespunzătoare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide