Influencer celebru arestat după ce și-a aruncat BMW-ul în râu

Autor: David Andrei 01 dec. 2020 Știri auto

Un influencer celebru din Marea Britanie a fost arestat în Spania după ce și-a aruncat BMW-ul în albia unui râu secat. Trecătorii care au văzut ce a făcut au alertat poliția.

GALERIE FOTO

Imaginile postate de influencer sunt dovada distracției absurde. Ryan Taylor, în vârstă de27 de ani, apare în clip alături de prietenii săi, la bordul unui BMW Seria 3 E46. El pleacă la drum după ce a îndoit capota și acoperișul și a spart o oglindă, alături de amicii săi, într-o demonstrație de cascadorii în parcare.

Face derapaje controlate în viraje cu mașina cu volan pe dreapta pe șosele pe care se conduce pe partea dreaptă. Deschide portiera în mers, special ca să o lovească de stâlpii de pe marginea drumului. Abordează denivelările cu o viteză atât de mare, încât se poate observa cum roțile mașinii se desprind de pe sol.

Mai mult, la un moment dat, un tânăr apare pe capotă în timp ce mașina se află în mers. Nimeni nu poartă centura de siguranță, toți filmează aventura, se lovesc de montanții mașinii și se amuză. Distracția ia sfârșit atunci când BMW-ul nu mai funcționează.

La finalul montajului postat pe YouTube, sunt imaginile în care Ryan Taylor și prietenii săi împing BMW-ul într-o albie de râu. Îi iau plăcuțele de înmatriculare și fug de la locul faptei. În aceeași filmare sunt redate și momentele în care, într-o noapte, poliția le sună la ușa apartamentului închiriat în Marbella.

Poliția i-a bătut noaptea la ușă celebrului influencer

Poliția spaniolă l-a arestat pe proprietarul mașinii. Autoritățile au localizat mașina abandonată. Urmează să o recupereze pentru a o duce la fier vechi, eliminând astfel sursa de poluare.

Polițiștii spun că Taylor a pus în pericol siguranța altor participanți la trafic, a poluat mediul și a făcut uz de fals. Se pare că pe tânărul britanic arestat în Spania nu îl afectează foarte mult faptul că se află în custodia autorităților. Pe conturile sale de socializare apar în continuare imagini.

BMW-ul aruncat în albia unui râu nu e singura mașină a tânărului. Iar aceasta nu este prima dată Taylor a avut de-a face cu poliția.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide