Un influencer a fost arestat după ce a produs un accident cu Lamborghini Aventador – VIDEO

Autor: ProMotor 21 oct. 2020 Știri auto

Un cunoscut influencer german de pe Instagram a fost arestat după ce a produs un accident cu propriul Lamborghini Aventador. El a intrat într-o Skoda și l-a ucis pe șofer în timpul unei presupuse curse de stradă ilegale.

Accidentul devastator s-a produs săptămâna trecută pe autostrada A66, lângă orașul german Hofheim. La volanul unui Lamborghini Aventador S verde mat se afla influencerul Navid Alpha, care are peste 1 milion de fani.

Publicația germană Bild raportează că șoferul din Aventador a pierdut controlul asupra supercarului italian și s-a izbit de un element de protecție, înainte de a lovi o Skoda și un Opel. Imediat după impact, mașinile au luat foc dar, în timp ce Navid Alpha a reușit să scape cu viață, șoferul din Skoda nu a fost atât de norocos și a murit tragic la fața locului.

Avea loc o presupusă cursă ilegală între trei supercaruri

Un videoclip realizat chiar înainte de accident îl arată pe influencer cum circulă pe autostradă în Aventadorul său verde, în timp ce este urmat de un alt Aventador Roadster alb și un Porsche 911 GT3.

Se pare că, după accident, influencerul a fost dus la un spital din apropiere și se află în prezent în custodia poliției. Șoferul din Porsche, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat la scurt timp după accident, dar anchetatorii încă îl caută pe șoferul celui de-al doilea Lamborghini implicat în presupusa cursă ilegală.

În trecut, Navid Alpha a distribuit diverse videoclipuri cu Aventadorul său pe rețelele de socializare, inclusiv unul în care îl arată atingând o viteză de 200 km / h, timp în care ține o mână pe volan, iar cu cealaltă mână ține telefonul și filmează.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube / Bild



Comentarii
Inchide