Accident bizar în Ploiești. Un dric s-a făcut zob

Autor: David Andrei 23 dec. 2020 Știri auto

Un accident bizar a avut loc în Ploiești. Un Mercedes-Benz folosit pe post de dric s-a făcut zob după ce a fost lovit de o mașină pe un boulevard din centrul orașului. Martorii susțin că șoferul vinovat circula cu viteză.

GALERIE FOTO (sursă: Trafictube)

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Republicii din Ploiești, în apropierea unei școli. Martorii susțin că șoferul vinovat, care a lovit Mercedes-ului recarosat pentru a folosi în scopuri funerare, se deplasa cu viteză. Inspectoratul de Poliție Județean Prahova confirmă că acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Potrivit IPJ Prahova, șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției și a pătruns pe celălalt sens. Acolo a lovit dricul care circula regulamentar. Nicio persoană nu a fost rănită în urma impactului, dar cele două vehicule implicate au fost serios avariate.

Autoritățile efectuează cercetări în acest caz, pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul.

Cei care au văzut imaginile cu dricul avariat au făcut haz de necaz

Imaginile publicate pe grupul de Facebook Trafictube au suscitat interesul membrilor. “Pasagerul din spate s-a speriat de moarte”, se amuză un user.

“Atunci când vrei să fii primul la poarta Raiului”, este una dintre poantele din comentariile postării de pe Facebook.

“În urma cercetărilor, s-a constatat că la volanul dricului, în momentul accidentului, șoferul era țeapăn”, comentează un utilizator.

Glumele lor, deși amuzante în situația în care nicio persoană nu a fost rănită, nu au nicio bază reală. Inspectoratul Județean de Poliței Prahova a confirmat că sicriul era gol în momentul accidentului. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. Niciunul dintre ei nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Trafictube / Alex Iacob



Comentarii
Inchide