Accident grav produs de un tânăr care conducea o mașină cu volan pe dreapta

Autor: David Andrei 05 ian. 2021 Știri auto

Încă un accident grav a fost produs de un tânăr care conducea o mașină cu volan pe dreapta. Acesta a pierdut controlul mașinii, a lovit un stâlp și s-a oprit într-un gard. Conducătorul auto este în stare gravă.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc la ieșirea din municipiul Vaslui către Iași. La volanul autoturismului Audi A5 cu volan pe dreapta se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani, Adrian I., din localitatea Moara Domnească.

La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul direcției, s-a rotit de câteva ori pe carosabil, a pătruns pe contrasens și a lovit violent un stâlp de electricitate, aflat pe marginea șoselei. Șoferul a rămas încarcerat. Echipele de intervenție l-au extras dintre fiarele contorsionate. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu traumatisme multiple.

La fața locului au ajuns și rudele tânărului. Acestea au susținut că șoferul mașinii cu volan pe dreapta ar fi încercat să evite o mașină care i-a apărut brusc în față. Până la această oră, această informație nu a fost confirmată.

Din primele cercetări, principalul motiv al accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile meteo nefavorabile. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

Un alt accident grav produs de o mașină cu volan pe dreapta săptămâna trecută

Săptămâna trecută, în localitatea Porumbacu de Jos din județul Sibiu, un tânăr în vârstă de 29 de ani din județul Bacău, aflat la volanul unei mașini cu volan pe dreapta a produs un alt accident grav. Acesta ar fi intrat pe contrasens într-un viraj și a lovit frontal o mașină care se deplasa regulamentar din sens opus.

Conducătorul care se face vinovat de acest incident a fost transportat la UPU Sibiu cu politraumatisme. Șoferul din mașina care circula regulamentar, un bărbat în vârstă de 59 de ani, și pasagera acestuia, în vârstă de 54 de ani, au acuzat dureri în piept și au necesitat îngrijiri medicale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide