Un Hummer spectaculos e de vânzare în România pentru o sumă fabuloasă

Autor: David Andrei 18 ian. 2021 Știri auto

Un Hummer spectaculos este de vânzare în România pentru o sumă fabuloasă. Aproape 50.000 de euro cere proprietarul pe vehiculul galben, scos la vânzare pe olx.

GALERIE FOTO

Hummer H2 SUT (Sport Utility Truck). Este un nume la care cei atrași de coloși pe patru roți visau cu ani în urmă. Un astfel de pick-up se vinde în România. Anunțul publicat pe olx include imagini spectaculoase cu pick-up-ul de culoare galbenă, cu elemente contrastante negre. Ies în evidență jantele care sunt tot de culoare galbenă. (vezi GALERIE FOTO).

Este vorba despre un vehicul produs în anul 2006. Are motor V8 de 6.0 litri, care dezvoltă 330 de cai putere, cuplat la o transmisie automată. Kilometrajul indică 167.000 de kilometri. Pick-up-ul rulează pe jante uriașe de 26 de inci cu anvelope noi, spune vânzătorul, care oferă încă un set de roți pentru off-road. Aproape trei tone cântărește colosul galben. Evident, cu asemenea tonaj, Hummer-ul H2 nu e un atlet. Accelerează de la 0 la 100 km/h în 10,7 secunde.

“Culoare originală, fără elemente revopsite”, se menționează în descriere.

Modelul vine cu un interior personalizat, cu un contrast interesant negru-galben. În tetierele scaunelor din față se regăsesc ecrane. Vehiculul este echipat și cu DVD player. În echiparea de bază intră și aer condiționat automat pe trei zone și scaune încălzite.

“Mașină personală de foarte mulți ani”, scrie vânzătorul în anunț. Acesta cere 49.000 de euro pe Hummer-ul său, dar este foarte flexibil. Este dispus și la schimburi. “Accept variante/schimburi cu auto, teren, imobiliare, materiale de construcții.”

Același Hummer se poate închiria pentru evenimente

Aceeași mașină figurează într-un alt anunț pe același site, olx, cu descrierea: “Se închiriază cu șofer pentru evenimente sau întâlniri de gradul zero.”

De ce cu șofer? Cei interesați de asemenea vehicul trebuie să știe că acesta măsoară 5.169 milimetri în lungime, 2.065 de milimetri în lățime și 2.007 milimetri în înălțime.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide