Cel mai misterios Volvo din toate timpurile a ajuns pe OLX. Volvo S60 Polestar este o mașină fabuloasă – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 31 dec. 2020 Știri auto

Volvo S60 Polestar este o mașină învăluită în mister. În anul 2017 cei de la Volvo au dezvăluit că modelul S60 Polestar a înregistrat o performanță notabilă pentru o mașină de serie, pe Nurburgring, însă recordul de timp înregistrat a fost ținut secret.

În anul 2016, modelul Volvo S60 Polestar a stabilit un timp de 7 minute şi 51,1 secunde şi astfel l-a întrecut pe fostul deținător al titlului de cel mai rapid sedan (BMW M5 F10 care avea un timp de 7 minute şi 55 de secunde). Testul a avut loc la Nurburgring, în compania inginerilor și piloților echipei Cyan Racing, cei care reprezentau Volvo în competiție. Ei au folosit un S60 Polestar de serie pentru a stabili un record ce nu mai fusese atins de nicio mașină de serie cu patru uși.

Volvo S60 Polestar se vinde în Suceava cu 32.000 de euro

Un astfel de model se vinde pe OLX cu suma de 32.000 de euro. Este vorba de un model produs în anul 2017 care are un rulaj de 15.000 de km. Proprietarul menționează că mașina a fost adusă din Canada în anul 2019, când mașina avea doar 3.000 de km.

Sub capotă se află un motor de 2.0 litri pe benzină care produce 365 de CP. Mașina asta are nevoie de doar 4,7 secunde pentru a face sprintul 0-100 de km/h.

În legătură cu dotările de care dispune această mașină va trebui să ne bazăm pe spusele proprietarului care a trecut în descriere: ”Absolut orice opțiune ce s-a putut pune s-a pus”.

Din punct de vedere vizual, mașina pare în regulă. Nu există urme de lovituri la exterior, și nici urme de uzură excesivă vizibile la interior. Mașina aceasta se vinde undeva în Suceava, locul de întâlnire trecut de proprietar fiind Fălticeni. Prețul ei este de 32.000 de euro, negociabil.

Intră în Galeria Foto

Cel mai misterios Volvo din toate timpurile a ajuns pe OLX. Volvo S60 Polestar
Cel mai misterios Volvo din toate timpurile a ajuns pe OLX. Volvo S60 Polestar

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: olx.ro



Comentarii
Inchide