Cum arată cea mai scumpă mașină care se produce în România? Se vinde pe mobile.de cu aproape 40.000 de euro – FOTO

Autor: ProMotor 25 ian. 2021 Știri auto

Începând din luna septembrie 2020, Craiova este un nou pit stop pe harta Ford Performance, divizia de vehicule de performanță a Ford Motor Company. În Bănie se produce Ford Puma ST, una dintre cele mai puternice mașini de serie care se fabrică în România.

Puma ST este echipat cu un motor EcoBoost de 200 CP și 1,5 litri, care permite o accelerație de la 0 – 100 km/h în 6,7 secunde. Șasiul optimizat include o bară de torsiune, o bară stabilizatoare și configurarea amortizoarelor. Răspunsurile la direcție sunt cu 25% mai rapide și frânele cu 17% mai receptive decât cele de pe modelul Puma standard.

Toate acestea vin cu un preț, pentru că un astfel de exemplar se vinde cu aproape 40.000 de euro în Germania.

Pe mobile.de se vinde Ford Puma ST (nou-nouț! doar 5 km la bord) cu 38,210 (TVA inclus)

Intră în GALERIA FOTO

Cum arată cea mai scumpă mașină care se produce în România? Costă aproape 40.000 de euro - FOTO
Cum arată cea mai scumpă mașină care se produce în România? Costă aproape 40.000 de euro – FOTO

Ford Puma ST este dotat cu tot ce are mai bun fabrica din Craiova

Există jante din aliaj de 19 inci, special concepute pentru modelul ST, un finisaj negru lucios pentru marginea grilei, capacele oglinzilor exterioare și bara de protecție din spate, ceea ce face ca acest model să fie mult mai ușor de identificat. De asemenea, oglinzile retrovizoare pliabile electric proiectează emblema ST pe sol la deschiderea ușilor.

În interior există scaunele sport Recaro acoperite cu piele alcantara, încălzite și având brodată emblema ST. Mai există și logo-uri Ford Performance precum și emblema ST pe volanul din piele și maneta schimbătorului de viteze. Portbagajul oferă un spațiu de încărcare de 456 litri, susținut de inovatorul Ford MegaBox cu un spațiu suplimentar de 80 de litri, amplasat sub podeaua portbagajului. Acesta e capabil să găzduiască două genți de golf în poziție verticală.

Mai există funcții standard ce includ un hotspot WiFi pentru încărcare wireless, parbriz încălzit Quickclear, senzori de parcare față/ spate, ștergătoare automate și sistemul Ford SYNC 3 care permite șoferilor să controleze sistemul audio, navigația și smartphone-urile
folosind simple comenzi vocale. Sistemul oferă compatibilitatea Apple CarPlay și Android Auto și un display tactil central de 8 inci, dar și un sistem premium de sunet B&O.

La momentul lansării, în septembrie 2020, Ford România afișa un preț recomandat pentru acest model de 32,250 de euro, TVA inclus. Vedem că după câteva luni acest mode se vinde cu aproape 40.000 de euro pe piața din Germania.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de



Comentarii
Inchide