Ferrari 458 Spider distrus de poliție pentru că șoferul a parcat unde nu trebuie

Autor: Marius Vișan 19 feb. 2021 Știri auto

Un bărbat condamnat în Marea Britanie dă în judecată poliția locală pentru că i-a distrus mașina: un Ferrari 458 Spider. Prețul aproximativ al mașinii era de 200.000 de lire sterline.

Bărbatul în cauză, Zahid Khan, în vârstă de 35 de ani, a fugit la Dubai cu puțin timp înainte de a fi condamnat pentru diverse fraude, influențarea cursului justiției și înșelătorie privind înmatricularea vehiculelor. El se confruntă cu o pedeapsă de 10 ani într-o închisoare britanică, dar sentința nu poate fi pusă încă în aplicare pentru că locuiește în Dubai.

Khan dă în judecată Poliția din West Midlands pentru că i-a distrus mașina, un Ferrari 458 Spider. Potrivit presei locale, totul a început în anul 2017, când Khan a parcat supercarul italian pe trotuarul de lângă Birmingham Crown Court. Aceasta s-a dovedit a fi o decizie neinspirată. Pentru că autoritățile locale au confiscat mașina. Poliția a stabilit apoi că nu avea o asigurare valabilă și că era un vehicul care nu poate circula pe drumurile publice. Prin urmare acesta a trebuit să fie distrus.

Intră în GALERIA FOTO

Ferrari 458 Spider distrus de poliție pentru că șoferul a parcat unde nu trebuie

Ferrari 458 Spider de 200.000 de lire sterline, distrus la ordinul Poliției

Videoclipul distribuit pe YouTuber ne arată momentul în care Ferrari-ul lui Khan a fost distrus într-un parc de dezmembrări auto.

Khan a declarat a făcut demersuri împotriva Poliției din West Midlands pentru distrugerea acelui Ferrari 458 în valoare de 200.000 de lire sterline.

O purtătoare de cuvânt a Poliției din West Midlands declară că a primit notificarea privind procedurile de prezentare în fața instanței, iar instituția pe care o reprezintă se va conforma situației în timp util. Autoritățile din Marea Britanie cunosc faptul că inculpatul locuiește în Dubai. Bărbatul ar putea fi extrădat.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Modern Shifter / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide