Doi șoferi s-au șicanat și bătut în trafic la Râmnicu Vâlcea. Poliția nu a rezolvat cazul nici după o lună

Autor: George Cristea 11 mart. 2021 Știri auto

Doi șoferi s-au șicanat și bătut în trafic la Râmnicu Vâlcea, după cum arată imaginile filmate cu o cameră de bord de un alt șofer. Poliția nu a rezolvat nici acum cazul, deși plângeri au fost depuse încă de la începutul lunii februarie.

Intră în Galeria FOTO

Perioada pandemiei și-a pus amprenta pe nervii românilor, care cedează din ce în ce mai des și mai ușor. O dovedesc conflictele din trafic, care izbucnesc adesea din lucruri mărunte și care degenerează în bătăi în toată regula. Într-o filmare ajunsă abia acum în spațiul public, vedem cum unul dintre șoferi blochează o altă mașină, deschide portiera și îl ia la bătaie pe șoferul acesteia.

Scenele barbare s-au petrecut în orașul Râmnicu Vâlcea, pe Calea lui Traian, la câțiva pași de sediul Poliției județene. Deși șoferul bătut a depus plângere la poliție pe data de 3 februarie, Poliția declară acum că încă cercetează cazul, nefiind luată nicio măsură.

Din imagini, se pare că cei doi s-ar fi șicanat în trafic. Ipoteza este confirmată de un alt participant la trafic, care a comentat pe Facebook întâmplarea. Acesta a precizat că a văzut cum conducea șoferul agresat, pe care îl consideră un pericol public.

Bătut în trafic la Râmnicu Vâlcea. De ce nu a rezolvat Poliția cazul

„Bărbatul din mașina vișinie este… un pericol în trafic. Am mers în spatele lui de la Căzănești (cartier mărginaș – n.r.) până în oraș, când l-am depășit. Era să facă praf mai multe mașini, cât și pe mine și pe domnul care îl agresează. Normal, domnul cu mașina neagră nu trebuia să apeleze la violențe”, a mai spus acesta în final.

Ulterior, Poliția a confirmat faptul că s-au depus două plângeri: una pentru agresiune și cealaltă pentru șicanare în trafic, din partea celor doi bărbați implicați. Cu toate că plângerile au fost depuse la începutul lunii februarie, ancheta nu pare să fi avansat absolut deloc în mai bine de o lună, în continuare făcându-se „verificări”.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 03 februarie a.c., a fost înregistrată o plângere penală în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, aflată în lucru la Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea, depusă de bărbatul care ar fi fost agresat fizic. Polițiștii fac verificări pentru stabilirea situației de fapt și tragerea la răspundere a persoanelor vinovate. De asemenea, există în lucru, la Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea, o petiție depusă de celălalt șofer, care sesizează că ar fi fost șicanat în trafic. Se fac verificări, urmând a se lua măsurile legale în ambele sesizări”, precizează un comunicat emis de Poliția Vâlcea.

Potrivit publicației Arena Vâlceană, agresorul ar fi angajat la Curtea de Conturi. Conflictele în trafic s-au înmulțit în ultima perioadă. Într-un caz recent, șoferul unei mașini l-a urmărit pe un alt participant la trafic, l-a blocat și l-a amenințat cu pistolul. Acesta este în prezent cercetat de Poliție.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide