Scene incredibile în Dolj. Un șofer este urmărit în trafic și amenințat cu pistolul – VIDEO

Autor: George Cristea 01 mart. 2021 Știri auto

Scene incredibile au fost filmate pe o șosea din județul Dolj, care începe să semene din ce în ce mai mult cu Vestul sălbatic din urmă cu două secole. Un șofer este urmărit în trafic, blocat și amenințat cu pistolul, în mai multe rânduri, de un alt șofer.

Intră în Galeria FOTO

România arată din ce mai mult cu un stat eșuat, în care polițiștii sunt lipsiți de autoritate, iar oamenii își fac propria lege. O dovedesc scenele din trafic, în care șoferii își fac singuri dreptate sau se răzbună pentru presupuse prejudicii aduse de ceilalți participanți la trafic. Pistoalele scoase pe geamul mașinilor au devenit ceva banal – celebra bâtă de baseball e doar pentru fraieri în acest moment.

Săptămâna trecută, un șofer din București a fost blocat pe un drum județean din Dolj și amenințat cu pistolul. Camerele de bord instalate pe mașina Bucureșteanului au înregistrat cum mașina acestuia a fost urmărită și blocată în mai multe rânduri de un alt șofer cu un BMW roșu. Ocazional, șoferul din BMW scoate pe geam un pistol, din care la un moment dat cade încărcătorul pe asfalt. Scenele sunt comice, dacă nu ar fi tragice.

Șofer urmărit în trafic și amenințat cu pistolul: Poliția este depășită de frecvența acestor infracțiuni

În urma apariției în mediul online a imaginilor filmate, polițiștii din Dolj au demarat o anchetă și l-au identificat pe agresor. Polițiștii au efectuat controlul corporal al persoanei în cauză precum și controlul autoturismului, dar nu au reușit să găsească încă pistolul care apare în imagini.

„La data de 19 februarie, polițiștii (…) au fost sesizați de o femeie de 33 de ani din București cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, în timp ce se deplasa pe DJ522 cu un autoturism condus de un bărbat din aceeași localitate au fost blocați în trafic de un autoturism condus de un tânăr fiind totodată amenințați cu un pistol”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

https://youtu.be/CEYI8CEphDY

Nu este prima oară când pistolul este scos pe geamul unei mașini. În urmă cu un an, un șofer a amenințat cu pistolul mai mulți bicicliști în București. Acum șae luni, vatmanul unui tramvai din București a fost împușcat în trafic cu un pistol cu bile. Iar dacă vă întrebați de ce nu face nimic Poliția, e suficient să spunem că și polițiștii sunt amenințați cu pistolul. De fiecare dată, polițiștii anunță că au demarat cercetările, dar fără pedepse exemplare, comunicate activ, toată lumea crede că e OK să iei în cătare șoferii cu și fără caschetă, atunci când nu-ți convine ceva.

sursa: Adevărul.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide