La ce preț ajunge un Volkswagen Passat din 2019 pe autovit.ro după mai puțin de 2 ani pe șoselele patriei?

Autor: David Andrei 19 mart. 2021 Știri auto

Volkswagen Passat pornește de la 23.110 euro în România. Dar la ce preț ajunge modelul german pe autovit.ro după ce a petrecut mai puțin de 2 ani pe șoselele patriei? Le-am ales pe cel mai scump și pe cel mai ieftin.

GALERIE FOTO

Cel mai accesibil Volkswagen Passat din 2019 pe autovit.ro este o versiune diesel 2.0 TDI și 150 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie manuală. Sedanul de culoare albastră are acces fără cheie, senzori de parcare în față și în spate, cameră pentru marșarier și patru geamuri electrice.

Se mai regăsesc la bord un sistem de aer condiționat pe trei zone, un volan multifuncțional îmbrăcat în piele și cotieră în față și în spate. Sunt dotări trecute în contul liniei de echipare Advance.

Mașina a parcurs 21.220 de kilometri în România și a ajuns să coste 18.300 de euro.

Cel mai scump Volkswagen Passat din 2019 de pe autovit.ro

La polul opus, în lista de anunțuri de pe autovit.ro, se regăsește un Volkswagen Passat Variant, scos la vânzare de un dealer din județul Mureș. Passat Variant pornește în România de la 24.233 de euro. Acesta are 10.000 de kilometri la bord.

Mașina are același motor, 2.0 TDI cu 150 de cai putere, dar cuplat, de această dată, la o transmisie automată DSG, cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Cel mai scump Passat din 2019 are linie de echipare Highline. Această versiune are un preț de pornire de 34.405 euro.

Pe lista de dotări se regăsesc farurile Matrix LED, dar și pachetele Ambient Plus, Park Assist și Privacy Glass. Passat-ul rulat are aer condiționat automat Air Care Climatronic cu reglare pe trei zone. Scaunele modelului sunt îmbrăcate într-o combinație de piele și alcantara.

Viitorul posesor de Volkswagen Passat Variant din 2019 va beneficia de prezența unui sistem Discover Pro și a unui scaun ergoComfort.

Mașina se află încă, în garanție.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide