Cât costă o Dacia Logan II nouă, acum după ce a apărut noul model?

Autor: David Andrei 29 mart. 2021 Știri auto

Mai poți încă să cumperi o Dacia Logan II, chiar dacă noul model a intrat în producție în această iarnă. Dar cât plătești pentru vechea generație?

GALERIE FOTO

Clienții se așteaptă să poată cumpăra Dacia Logan II la prețuri de nimic acum că a apărut deja noul model. Dar chiar așa să fie? Mai sunt dealeri în țară care vând unități din vechea generație care nu au fost încă rulate.

Un Logan care a ieșit pe porțile uzinei din Mioveni anul trecut este disponibil la un dealer din Baia Mare. Este versiunea cu motor de 0,9 litri pe benzină, cu 90 de cai putere, care nu se mai regăsește în gama noii generații. Modelul are transmisie manuală și echipare Laureate. Nici această echipare nu se mai regăsește în configurator.

Viitorul posesor de Logan II nou va primi mașina de culoare alba cu lumini de zi cu tehnologie LED și jante din tablă. Se regăsesc la bord un sistem de aer condiționat cu reglaj automat, patru airbag-uri și geamuri electrice în față. 9.700 de euro costă Logan II la Baia Mare.

Un alt Logan vechi, dar ceva mai scump, la 9.990 de euro, a fost scos la vânzare la Râmnicu Vâlcea. Are aceeași motorizare și aceeași echipare, Laureate. Vine așadar cu dotări identice cu mașina de la Baia Mare. O face însă, mai scumpă vopseaua exterioară albastră.

Ca și prima Dacia Logan prezentată, și aceasta se vinde cu o garanție de 3 ani sau în limita a 100.000 de kilometri.

Tot 9.990 de euro costă mașina care se vinde la Slatina, în județul Olt. Potrivit anunțului de pe autovit.ro, este vorba despre un Logan II cu rezervor de GPL și dotări identice ca primele două unități disponibile.

Merită o Dacia Logan II după ce a apărut noul model?

Cei care sunt tentați să dea aproape 10.000 de euro pe o Dacia Logan II trebuie să știe că Logan III poate fi achiziționat cu un preț de pornire de 8.600 de euro.

Dar dacă își doresc 90 de cai putere și dotări similare cu cele ale celor trei mașini scoase la vânzare, trebuie să scoată din cont 11.300 de euro. Este prețul pentru noul model în versiune TCe 90 cu echipare Essential.

În cazul acestei echipări, sistemul de aer condiționat prezintă reglaj manual.

Echiparea standard include în plus frânare automată de urgență, buton pentru apelarea numărului 112 în caz de accident și un suport de telefon.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide