Noua Dacia Logan a ajuns deja pe autovit la mâna a doua. Cât costă noul model rulat?

Autor: David Andrei 26 mart. 2021 Știri auto

Noua Dacia Logan a ajuns deja pe autovit la mâna a doua. Dacia a prezentat noul model în septembrie 2020. Cât costă rulat?

GALERIE FOTO

Sunt deja două unități Dacia Logan rulate, scoase la vânzare pe autovit.ro. Mașinile au ieșit de pe linia de asamblare de la Mioveni anul trecut, la scurt timp după prezentarea oficială. Una dintre ele este disponibilă la Craiova, iar cealaltă se vinde la Deva. Ambele sunt versiuni Eco-G, echipate cu rezervor pentru gaz petrolier lichefiat, cu transmisie manuală cu șase rapoarte.

După 2.300 de kilometri, mașina de la Craiova poate fi achiziționată pentru 12.400 de euro, cu TVA inclus.

Anunțul nu menționează linia de echipare, dar, pentru că sedanul este echipat cu sistem de aer condiționat cu reglaj automat, este vorba de echiparea Comfort. 12.350 de euro este prețul de pornire în cazul acestei versiuni. Dar, având în vedere că acest Logan rulat este mai scump decât unul nou, are, cu siguranță, dotări care nu sunt indicate în anunț. 340 de euro ar adăuga la prețul de pornire vopseaua metalizată. Mașina vine echipată și cu Pachetul Parking 1 (350 de euro), care aduce senzori de parcare față-spate și o cameră de marșarier. Sunt prezente și geamurile electrice spate, dotare care poate fi comandată pentru 100 de euro în plus.

Cât costă noul model Dacia Logan rulat la Deva?

O versiune similară se poate achiziționa în vestul țării, la Deva, în județul Hunedoara. În plus față de cea de la Craiova, aceasta are Pachetul Parking 2, care include, pe lângă senzorii de parcare față-spate și camera de marșarier, și funcția de avertizare pentru unghiul mort.

Potrivit anunțului de pe autovit.ro, modelul a fost folosit de dealer pentru drive test, scrie în anunț. 12.999 de euro costă noul model Dacia Logan care a rulat până la această oră doar 1.800 de kilometri.

Ambele unități sunt încă în garanție până în 2024 sau în limita a 100.000 de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro



Comentarii
Inchide