Ce mașină deține ministrul Transporturilor Cătălin Drulă?

Autor: Marius Vișan 06 apr. 2021 Știri auto

Cătălin Drulă a devenit ministrul Transporturilor și Infrastructurii în guvernul Florin Cîțu în anul 2020. Actualul Ministru al Transporturilor a devenit foarte vizibil în luna martie a acestui an, după greva de la metroul din București.

Cei care sunt curioși să afle ce mașină deține Cătălin Drulă pot afla mai multe detalii din declarația sa de avere, publicată pe site-ul instituției.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Cătălin Drulă deține un BMW fabricat în anul 2012

Vedem că în tabelul unde sunt specificate bunurile mobile (autovehicule, șalupe, iahturi sau alte mijloace de transport) este trecut un BMW fabricat în anul 2012, dobândit prin act de vânzare-cumpărare.

Intră în GALERIA FOTO

Cătălin Drulă a fost membru USR până la finalul lui 2020, când a devenit ministru al Transporturilor. El are 39 de ani și un CV impresionant. A absolvit Liceul de Informatică Tudor Vianu din București în anul 1999. După terminarea liceului a plecat la facultate în Canada cu bursă de merit. În Toronto a studiat ingineria calculatoarelor. Conform CV-ului său, a terminat Universitatea cu punctaj aproape maxim, urmând ulterior un stagiu de cercetare la Grenoble.

Tot în CV-ul său, la categoria ”Activitate civică”, este menționat faptul că a fost fondator și director executiv la Asociația Pro Infrastructură, în anul 2015. Asociația Pro Infrastructură se ocupă cu monitorizare proiectelor de construcție de infrastructură de transport.

Despre greva spontană de la metrou din data de 26 martie 2021

În data de 26 martie circulația trenurilor de metrou a fost afectată de un protest spontan al unor reprezentanți ai sindicatului USLM în stația Piața Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp.

„O acțiune ilegală care dă peste cap viața unui întreg oraș”, susținea la acea vreme ministrul Transporturilor Cătălin Drulă. „O firmă, un sindicat vor neapărat să căpușeze Metrorex în liniște, în continuare. Cu legea de partea noastră nu vom da înapoi”, a mai spus Drulă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cătălin Drulă / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide