Poliția îi răsplătește pe șoferii care nu au luat nicio amendă în 2020

Autor: David Andrei 15 apr. 2021 Știri auto

Se caută șoferi de nota 10. Poliția îi răsplătește pe cei care nu au luat nicio amendă în 2020. Ce trebuie să faci ca să-ți primești cadoul?

GALERIE FOTO

Poliția Română a găsit o modalitate pentru a-i motiva pe șoferi să respecte legile din Codul Rutier. Îi premiază pe șoferii de nota 10, în cadrul unui proiect pe care îl desfășoară în compania Asociației Green Road.

Se califică toți cei care nu au înregistrat nicio abatere anul care a trecut. Astfel, toți pentru care 2020 a trecut fără vreo amendă se pot înscrie pe platformă pentru a câștiga un voucher de combustibil în valoare de 200 de lei sau o cină la un restaurant din București. Campania de promovare a șofatului fără abateri este la cea de-a cincea ediție. Aceasta vizează stimularea comportamentului corect la volan în detrimentul amendării manevrelor greșite.

Campania se desfășoară în intervalul 15 aprilie-15 mai. Câștigătorii vor fi extrași în cel mult 5 zile lucrătoare de la finalizarea perioadei de înscriere.

Mulți șoferi fără vreo amendă în 2020

Un lucru este cert. Nu puțini sunt șoferii care nu au luat nicio amendă în anul care a trecut. Numărul mare celor care se consideră șoferi de nota 10 și care au accesat platforma campaniei a făcut ca aceasta să se prăbușească pentru scurt timp.

„Aici intră și profesioniștii care conduc zilnic sau doar cei de ‘duminică’, care își lasă mașina la intrarea în oraș și merg cu tramvaiul?”, întreabă unul dintre participanți pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Un alt user spune o poveste interesantă: “Cunosc pe cineva care are carnet de 10 ani. Niciun accident și nicio amendă nu a luat. Cei de la Poliție l-au felicitat că nu a avut evenimente și l-au întrebat cum a reușit. ‘Mi-e frică să conduc!’ a răspuns.”

Șofer bun, zici? Fără amenzi, zici? Înseamnă că ești un exemplu, un șofer de nota 10!

#PolițiaRomână și Asociația Green…

Posted by Politia Romana on Thursday, 15 April 2021

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide