Cine este Batman de București? Umblă prin oraș cu un Lamborghini negru mat

Autor: Promotor 22 apr. 2021 Știri auto

Întoarce capete nu numai pentru că arată de parcă ar fi mașina lui Batman. Dar și pentru că este însoțit de o coloană sonoră pe măsura look-ului. Cine este Batman de București, care se plimbă prin oraș cu un Lamborghini Huracan?

GALERIE FOTO

Batman se plimbă prin București cu un Lamborghini Huracan negru mat cu accente roșii. Mașina a primit un autocolant nou, iar etrierele au fost vopsite din auriu în roșu. Are și jante noi, de 20 de inci pe puntea față, 21 pe puntea spate, evident, negre. Acestea sunt însă, o soluție temporară. Urmează un set de jante noi în viitorul apropiat.

“Batman ar fi gelos!”, este titlul noului vlog publicat de Zed pe canalul său de YouTube. Mașina lui arată acum ca un veritabil Batmobil.

Huracan-ul lui Zed a fost roz, argintiu, negru și acum a ajuns iar la negru. Este preferata celui pasionat de mașini cu mulți cai putere și jante premium. Dar acum este Satin Black.

Zed a făcut modificări și la interior, dar și asupra motorului. Dar le va dezvălui pe acestea într-un vlog viitor.

“Taurul” furios a parcurs deja 75.000 de kilometri.

Zed mai are acasă un BMW M8. Și acela poartă un autocolant Satin Black acum. În urmă cu opt luni, ambele deveniseră negre cu finisaj lucios.

Batman de București, posesor de Lamborghini Huracan

Batman de București, cunoscut ca Zed, se numește în realitate, Silviu Zaharia. Este născut la Brașov și a petrecut 26 de ani la Viena, acolo unde părinții săi au luat totul de la zero după Revoluție.

Tânărul cu origini ardelene vorbește fluent engleza, germana, franceza și româna. El are propria companie care activează în domeniul jantelor și al tuning-ului auto. Unul dintre cele mai pretențioase proiecte demarate de Zed și de echipa sa este un BMW E9.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide