Mașina lui Batman a ajuns din greșeală pe internet. Cum arată noul Batmobil?

Autor: Elena Luchian 03 iun. 2020 Știri auto

Mașina lui Batman a ajuns pe internet. Noul Batmobil a fost dezvăluit din greșeală chiar de creatorul acesteia. Se pare că nu avea însă, aprobarea studiourilor Warner Bros.

GALERIE FOTO

Apariția fotografiilor pe internet a dezlănțuit o adevărată furtună în rândul celor care așteaptă cu nerăbdare viitoarea producție a seriei. Chiar creatorul noului Batmobil, Jeff Frost, a fost cel care le-a publicat, fără să ceară însă, aprobarea studiourilor Warner Bros, care produc noua peliculă cu Omul-liliac.

Fotografiile cu Batmobilul au dispărut doar câteva minute mai târziu. Mai mult, site-ul lui Jeff Frost nu mai este activ. Fanii Batman au avut însă, timp să salveze fotografiile și să le răspândească în mediul online.

Noul Batmobil, o dezamăgire?

Imaginile cu noul Batmobil au creat un val de nemulțumire. Vehiculul i-a dezamăgit pe cei care așteaptă cu nerăbdare apariția filmului pe marile ecrane. Acest lucru nu se va întâmpla însă, înainte de octombrie 2021.

Bruce Wayne, interpretat în premieră de Robert Pattinson, va conduce astfel un Batmobil cu influențe retro. Fanii se așteptau să vadă un model futurist. Batmobilul urmează însă, liniile muscle car-urilor americane din anii ’70, primind, așa cum este firesc, elemente tipice seriei Batman.

Mulți dintre cei care urmăresc seria consideră că Tumbler-ul condus de Ben Afleck în The Dark Knight Rises, regizat de Cristopher Nolan, este de departe cel mai interesant Batmobil. Noul regizor a ales însă, altă abordare.

În cazul noului Batmobil, atrag atenția luminile portocalii de pe capotă și din partea posterioară, un indiciu privind un tip de propulsie inedit.

Sunt șanse să vedem imagini mai concludente odată cu apariția primului trailer al filmului regizat și produs de Matt Reeves.

Alături de fostul vampir din seria Twilight, Robert Pattinson, alintat recent de fani “Battinson”, în film mai apar Colin Farrel, în rolul lui Pinguin, și Zoe Kravitz, care o va intrepreta pe Catwoman.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide