Cele mai noi anvelope all season. Pentru cei care vor să renunțe la schimbarea sezonieră a cauciucurilor

Autor: Marius Vișan 06 mai 2021 Știri auto

Nokian a lansat la mijlocul acestei săptămâni anvelopele Seasonproof C. Acestea sunt destinate uzului profesional.

Aceste anvelope all season sunt concepute pentru șoferii care au nevoie de fiabilitate și siguranță în zilele de iarnă cu zăpadă și zloată, dar care doresc totodată performanțe de top și un condus fără efort pe timpul verii.

Aceste anvelope reprezintă o opțiune sigură pentru fiecare zi a anului

Noua anvelopă oferă o soluție practică pentru cei care vor să renunțe la schimbarea sezonieră a anvelopelor, dar care doresc totuși o opțiune sigură pentru fiecare zi a anului. Expertiza în materie de siguranță pe timp de iarnă și performanțele excelente în condiții variate de condus sunt caracteristice noului produs, datorită conceptului Season Sense.

Acest concept este creat special pentru utilizarea pe tot parcursul anului. Acesta garantează un condus sigur în zilele ploioase și pe carosabil umed, dar și confortabil și precis pe drumuri uscate, în timpul verii.

Aderență și rezistență excelente

Viața este mai ușoară pentru profesioniști și turiști datorită aderenței excelente pe teren umed și rezistenței la acvaplanare, îmbinate cu o durabilitate de top. Durabilitatea este maximizată prin tehnologia Aramid Sidewall. Fibrele de aramidă întăresc pereții laterali oferind mai multă durabilitate și protecție în situații de condus exigente.

Această tehnologie protejează anvelopa împotriva impacturilor, tăieturilor și gropilor. Datorită construcției robuste, cu curele groase de oțel, noile anvelope oferă durabilitate și o durată de viață îmbunătățită pentru sarcini grele și în condiții de drum accidentat.

Ghearele pentru aderență dintre blocurile benzii de rulare de pe suprafața anvelopei îmbunătățesc aderența, mai ales la frânare și accelerare. Aceste gheare speciale au fost proiectate pentru deplasarea pe drumuri înzăpezite și alte suprafețe moi. Ghearele aderă la suprafața drumului în mod controlat și asigură tracțiune și aderență la frânare îmbunătățite.

Împreună cu noul compus al benzii de rulare, acest design asigură o uzură uniformă, un condus confortabil și o rezistență redusă la rulare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Nokian


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide