S-a întâmplat pe o șosea din România! Un șofer a scos un pistol din portbagaj: „Scoate faza lungă!”

Autor: David Andrei 12 mai 2021 Știri auto

S-a întâmplat pe o șosea din România. Un șofer a tras pe dreapta și l-a amenințat pe cel care rulase, până în acel moment, în spatele său, cu un pistol de tip airsoft: “Scoate faza lungă!” Șoferul amenințat spune că circula cu faza scurtă activată.

GALERIE FOTO

Șoferul amenințat a povestit întâmplarea pe grupul de Facebook Trafictube, dedicat filmărilor din trafic. Tot acolo, acesta a publicat și înregistrarea evenimentului.

În imaginile filmate pe timp de noapte se poate vedea clar un Mercedes aflat în fața, care tocmai trăsese pe dreapta. De la volanul autoturismului înmatriculat în județul Argeș, coboară un bărbat solid. Acesta se îndreaptă nervos către șoferul din mașina aflată în spatele său. Și acesta coborâse, între timp, din mașină. După un schimb de replici, conducătorul auto din Mercedes-ul negru revine la propria mașină, deschide portbagajul și scoate de acolo un pistol tip airsoft.

Șofer de Mercedes, nervos că cel din spatele său ar circula cu faza lungă activată

“Oprește faza lungă că îți trag un glonț!”, l-ar fi amenințat șoferul de Mercedes pe cel din spatele său. Înregistrarea nu are sunet. „Aveam faza scurtă aprinsă!”, susține cel amenințat.

Pe filmare apare, la un moment dat, și pasagerul din mașina din spate. Acesta se dă jos și încearcă să liniștească spiritele. Din fericire, lucrurile s-au oprit aici.

Tânărul amenințat povestește că, înainte de incidentul prezentat în filmare, șoferul de Mercedes călca frâna în fața sa, în repetate rânduri, și nu îi permisese depășirea.

Armele airsoft sunt replici non-letale ale armelor de foc letale. Folosite de la mică distanță, acestea pof fi însă, extrem de periculoase. Cei care au văzut filmarea îl sfătuiesc pe șofer să facă plângere la poliție. Bărbatul care a amenințat cu arma ar fi ușor de identificat. Spre finalul filmării, numărul de înmatriculare al mașinii sale se poate vedea clar.

 

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide