Așa ar arăta Duster R.S., mașina sport la care visează românii

Autor: David Andrei 24 mai 2021 Știri auto

Românii și-au dorit mereu o Dacia care să fie cu adevărat o mașină sport. Propunerea vine însă, din Rusia. Așa ar putea arăta un Duster R.S.

GALERIE FOTO

Cea de-a doua generație Duster a ajuns de curând în Rusia, la patru ani de la prezentarea oficială  a modelului. Acolo modelul se comercializează cu logo Renault. Mașina se află pe locul 4 pe piața de acolo în topul celor mai populare SUV-uri. 3.696 de clienți au comandat una.

Și acolo a ajuns motorul turbo de 1,33 litri, dezvoltat de Alianța Renault-Nissan în parteneriat cu Daimler, pe care clienții români îl pot comanda încă de la sfârșitul anului 2017.

Dar rușii își doresc mai mult. Aceștia consideră că Duster R.S. este mașina sport care lipsește din gama grupului auto. Cei de la Kolesa.ru s-au gândit să o deseneze, în speranța că îi vor inspira pe cei de la Renault.

Duster R.S., o veritabilă mașină sport

Astfel, Duster R.S. este, cu adevărat, un SUV sportiv, dacă luăm în considerare look-ul. Modelul a primit o serie de modificări digitale care îl fac să pară agresiv și foarte dinamic. Are acum o bară nouă, care integrează prize mari de aer. Sub bară, și-au făcut loc cele trei elemente luminoase, care imită steagurile folosite în motorsport. Atrag atenția farurile preluate de la noile Logan și Sandero, a căror semnătură luminoasă imită forma literei “Y”.

Praguri noi, cu inserții cromate decorative, un difuzor agresiv și o evacuare centrală trapezoidală completează imaginea lui Duster R.S.. Artiștii digitali au echipat mașina sport cu o suspensie care reduce garda la sol și cu jante mai mari cu accente roșii.

Rușii își imaginează SUV-ul sportiv cu un motor turbo de 1,6 litri cu patru cilindri, capabil să dezvolte 220 de de cai putere, cuplat la o transmisie automată EDC.

În prezent, Grupul Renault vinde un Sandero R.S., tot cu logo Renault, în America de Sud.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kolesa.ru



Comentarii
Inchide