Momentul în care o Dacia ajunge în mare. Șoferul a parcat pe plajă și a uitat să tragă frâna de mână

Autor: David Andrei 27 mai 2021 Știri auto

O Dacia Lodgy a ajuns în mare. Șoferul parcase pe plajă, dar uitase să tragă frâna de mână. Mai multe filmări publicate pe rețelele de socializare au devenit virale.

GALERIE FOTO

În prima filmare se poate observa cum o mașină parcată pe o plajă cu pietre o ia la vale. Este vorba despre o Dacia Lodgy Stepway de culoare albastră, cu portbagaj instalat pe acoperiș. În imagini se poate observa cum mașina, care fusese parcată pe plajă, se îndreaptă încet, dar sigur, către mare. Șoferul și unul dintre amici săi observă, dar este prea târziu. Aleargă degeaba spre autoturism. Acesta se oprește în valuri. La un moment dat, un val o izbește din lateral și aproape o răstoarnă.

În cea de-a doua filmare publicată pe TikTok, se pot observa mai multe persoane adunate pe mal și privind mașina întoarsă acum paralel cu țărmul. Doi bărbați fac eforturi pentru a prinde o șufă. Planul lor este ca Dacia să fie adusă înapoi pe uscat cu ajutorul unui alt vehicul.

Incidentul a  avut loc în weekend-ul trecut pe o plajă din aflată pe țărmul Mării Nordului. Este un loc preferat de amatorii de surf și de cei pasionați de înălțarea zmeielor.

Dacia parcată pe plajă și ajunsă în mare – motiv de amuzament în online

A fost nevoie de o echipă specializată pentru a scoate mașina din mare. roprietarul mașinii trebuie să inventeze o scuză bună pentru inspectorul de daune de la societatea de asigurări. Cel mai probabil, polița lui nu acoperă baia în mare.

Cei care au văzut imaginile cu Dacia parcată pe plajă și ajunsă în valurile Mării Nordului s-au amuzat pe cinste. “Există modalități mai simple de a spăla mașina, prietene”, glumește un utilizator.

“În mașină, undeva între scaune, ai o manetă. Este frâna de mână. Folosește-o cu încrede, mai ales când parchezi pe plajă. Cu plăcere”, îi recomandă un altul.

“Poate că un rechin a chemat un Uber. Iată, a venit!”, se amuză o tânără.

VIDEO:

@keesvisserAnders vergeet je je handrem even!! ?? credits: @breegje ##zeeland ##car ##water ##sea ##foryoupage ##fyp ##viral ##handrem♬ origineel geluid – ? ?

@keesvisserPart 2. ? ##car ##zeeland ##fail ##part2 ##foryoupage ##fyp ##viral ##handrem ##sea♬ origineel geluid – ? ?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide