Ce a pățit un șofer care a parcat în stația de autobuz?

Autor: David Andrei 14 iun. 2021 Știri auto

Un șofer din București care a parcat în stația de autobuz a avut o surpriză dimineața când a coborât la mașină. Oamenilor de la curățenie nu le-a plăcut ce s-a întâmplat.

GALERIE FOTO

O mașină plină de bilețele tip post it. Asta au văzut călătorii STB și trecătorii care au ajuns în această dimineață pe Șoseaua Pantelimon. Autoturismul marca Audi era plină de mesaje colorate. Acestea au fost lipite pe portiere, pe capotă și pe ușa portbagajului. Nu au scăpat nici aripile, nici acoperișul.

Fotografiile au apărut pe pagina Info Trafic București și Ilfov, însoțite de descrierea “Taxat pentru că a parcat în stația de autobuz”.

“Dosar penal pentru distrugere!”, “Amendă pentru vandalism!” cer unii dintre cei care au văzut fotografiile. Dar “decorațiunile” colorate nu pot face obiectul unei fapte penale.

Mai mult, sunt persoane care au văzut acest Audi parcat în stație cu ochii lor. Acestea susțin că nu este vorba de nicio pedeapsă. Mesajele sunt de la prietena sau soția șoferului. Pe bilețele nu sunt admonestări, ci declarații de dragoste și urări de “La mulți ani”.

“Era pe Baicului, azi dimineață. Scria la mulți ani și te iubesc… Nu am sat să le citesc pe toate, dar mi s-au părut funny (n.r. amuzante). Și eu mă gândeam dacă beneficiarul va arunca la gunoi bilețelele sau nu.”

Același lucru s-au întrebat probabil și oamenii de la curățenie. Într-una dintre imagini, o doamnă pregătită să facă ordine în zonă, pare complet debusolată. Știe că bilețelele de pe mașină ar putea ajunge pe jos.

Parcat în stație, “sancționat” cu dragoste. Parcat pe trecere, sancționat cu gunoi

Zilele trecute o altă imagine care arăta o mașină parcată neregulamentar a devenit virală pe internet. Un șofer și-a parcat Dacia Sandero Stepway pe o trecere de pietoni din cartierul Teiul Doamnei, din sectorul 2 al Capitalei. Trecătorii deranjați l-au sancționat imediat. Aceștia i-au pus gunoi pe parbriz.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide