Influencerița care câștigă 2,5 mil. de euro pe an din recenzii la mașini

Autor: Marius Vișan 26 iun. 2021 Știri auto

O fostă jurnalistă a renunțat la jobul ei și s-a transformat în ”carfluencer”. Acum tânără câștigă milioane de lire sterline pe an postând conținut pentru iubitorii de mașini.

Pe numele ei Alexandra Mary Hirschi, ea este cunoscută în mediul online ca ”Supercar Blondie”. Blonda de origine australiană a decis să se mute din Queensland în Dubai, în anul 2008, unde urma să facă recenzii la mașini de lux în cadrul unei emisiuni de radio.

Dar, după ce a renunțat la jobul ei de zi cu zi, ca jurnalist auto, pentru a se concentra asupra proiectului ”Supercar Blondie”, ea a ajuns unul dintre cei mai de succes influenceri din lume.

Cu aproape 14,3 milioane de fani, celebrai influencerița poate încasa peste 6.000 de lire sterline pentru o singură postare pe TikTok

Site-ul Leasing Options a estimat că parteneriatele sale profitabile îi aduc un câștig de aproximativ 2,2 milioane de lire sterline pe an.

”Supercar Blondie” postează clipuri și fotografii cu cele mai dorite și mai scumpe mașini de pe piață. A postat imagini cu cele mai frumoase mașini de la Ferrari, Aston Martin și Pagani în decoruri senzaționale.

Cel mai popular videoclip al ei de pe TikTok arată experiența ei cu conceptul Rolls Royce 103EX, un autovehicul futurist care nu are nici măcar volan.

VIDEO

Ea a apărut în emisiunea Top Gear de la BBC și s-a pozat cu cele mai cunoscute vedete din lume, cum ar fi Vin Diesel, din filmul The Fast and Furious, și Aaron Paul, din serialul Breaking Bad.

Totodată, ea este prima vedetă care a cumpărat pick-up-ul electric de la Tesla. Ea a ales versiunea cu trei motoare și tracțiune integrală, care, la momentul când a fost anunțată, pornea de la prețul de 69.900 de dolari. Pentru 7.000 de dolari, a bifat și opțiunea pentru rulare automată, ajungând la 77.000 de dolari. Avansul a fost de numai 100 de dolari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Supercar Blondie / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide