Farsa anului. Cine este taximetristul care a crezut că Max Verstappen este fiul lui Schumacher?

Autor: Elena Luchian 29 iul. 2021 Știri auto

Max Verstappen a avut numai probleme în Anglia, în urmă cu două săptămâni. A abandonat la Silverstone după o coliziune cu Lewis Hamilton. La sosirea în Londra, un taximetrist a crezut că îl duce la hotel pe fiul lui Michael Schumacher. Cine era, de fapt, taximetristul?

GALERIE FOTO

Pilotul de la Red Bull Racing, Max Verstappen, s-a enervat de cum a pus piciorul pe pământ britanic, în urmă cu două săptămâni. Olandezul a fost preluat de un taxi de la aeroportul Heathrow și dus la hotel. Taximetristul l-a luat la întrebări pe pilot. Dialogul dintre cei doi este fabulos.

– Unde anume ai crescut în Germania?
– De fapt, m-am născut și am crescut în Belgia.
– Belgia? Am crezut că dacă tatăl tău, Michael Schumacher, este din Germania… El este din Germania, nu?
– Da, da.
– Deci cum de tatăl tău este german și tu ești belgian?
– Nu, tatăl meu e olandez.
– Michael Schumacher e olandez??? întreabă șocat taximetristul.
– Nu, Michael e din Germania și tatăl meu e din Olanda.
– Michael Schumacher nu este tatăl tău?
– Nu, nu, nu.

La sosirea la hotel, taximetristul și-a dat jos peruca și masca. Max Verstappen nu a părut surprins să afle că taximetristul era, de fapt, fostul pilot de Formula 1, Mark Webber. În schimb, olandezul s-a arătat extrem de nervos în continuare.

Max Verstappen este fiul unui fost mare pilot, Jos Verstappen. Fiul lui Michael Schumacher este Mick, care pilotează pentru echipa americană Haas.

Ghinionul a continuat pentru Max Verstappen după farsa cu taximetristul

După farsa din taxi, Max Verstappen s-a enervat și pe circuitul de la Silverstone. O coliziune cu Lewis Hamilton l-a trimis într-un perete de pneuri. Pilotul olandez a văzut de la spital cum rivalul său de la Mercedes câștigă cursa. Verstappen rămâne liderul clasamentului general cu un avans de 8 puncte în fața pilotului britanic. Marele Circ se oprește, în acest weekend, la Hungaroring, înaintea unei pauze de trei săptămâni.

 

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide