Documentarul despre viața lui Michael Schumacher – Imagini ținute secret până acum

Autor: Elena Luchian 26 aug. 2021 Știri auto

A apărut primul trailer care promovează documentarul despre viața lui Michael Schumacher. Montajul arată imagini ținute secret până acum.

GALERIE FOTO

“Perfecțiune 100%. Nu puteam să suport mai puțin.” Sunt primele cuvinte care se aud rostite de Michael Schumacher în trailer-ul care promovează documentarul despre viața marelui sportiv.

“Eu câștigam cu anvelopele pe care alții le aruncau”, spune Schumacher într-o înregistrare mai veche, despre primii săi pași în karting.

În montajul de un minut și 41 de secunde, apar tatăl său Rolf, fiul său Mick, fiica sa Gina Maria și soția Corinna, vorbind despre viața alături de septuplul campion mondial. Trailer-ul arată imagini de la nunta celor doi, aducând în prim plan doi tineri emoționați și fericiți. “Am simțit că este cineva special”, povestește doamna Schumacher.

“Este tatăl meu și sunt fericită că este tatăl meu. Este foarte puternic din punct de vedere mental. Încă îmi arată zi de zi cât este de puternic”, Gina spune râzând, în timp ce pe ecran rulează imagini din copilăria sa.

“Atunci când mă uit la el, mă gândesc: Așa vreau să fiu”, adaugă Mick.

În imagini apare și Sebastian Vettel, fostul pilot de la Ferrari. “Nu a fost nimeni niciodată ca el”, spune pilotul german.

Documentarul despre viața lui Michael Schumacher arată un pasionat de sporturi extreme

În trailer se succed imagini amețitoare cu un Schumacher extrem de curajos și în afara circuitului. Scufundări, alpinism, parașutism, orice aducea adrenalină, Schumi încerca.

Este doar primul trailer oficial care promovează documentarul despre viața lui Michael Schumacher. Acesta este alcătuit din mai multe episoade și va fi difuzat pe Netflix începând cu data de 15 septembrie. Filmul este produs de Benjamin Seikel și Vanessa Nocker. Cei doi au produs documentare similare despre Boris Becker și Ayrton Senna.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide