Apar primele imagini noi cu Michael Schumacher. Când și unde poți vedea documentarul realizat după accident?

Autor: Elena Luchian 02 aug. 2021 Știri auto

De opt ani de zile așteaptă fanii lui Michael Schumacher acest moment. Apar primele imagini noi cu Michael Schumacher. Când și unde poți vedea documentarul realizat după accident?

GALERIE FOTO

În sfârșit, se întâmplă. Este documentarul despre care se vorbește de mai bine de patru ani de zile. Sunt imaginile pe care fanii le așteaptă de opt ani și șapte luni, sperând că își vor revedea idolul. Sunt veștile pe care sperau să le primească în toți acești ani.

Pe pagina oficială a legendarului Michael Schumacher a fost făcut anunțul. Primul film realizat cu acordul și cu sprijinul familiei marelui pilot va fi difuzat în această toamnă.

“Informații unice din viața septuplului campion mondial din Formula 1, Michael Schumacher”, promit realizatorii documentarului. Tot ei au fost cei care, încă de anul trecut, au anunțat că în documentar își vor face apariția Corina Schumacher, fratele său, Ralph, și tatăl său, Rolf. Copiii pilotului, Gina-Maria și Mick Schumacher, și el pilot în Formula 1, vor vorbi, de asemenea, despre tatăl lor.

Cât de noi sunt aceste imagini cu Michael Schumacher care își vor face apariția în filmul documentar?

Surse neoficiale vorbesc despre imagini cu Michael Schumacher, filmate pe 3 ianuarie 2021, în ziua în care acesta a împlinit 52 de ani. Aniversarea a fost sărbătorită în Mallorca, acolo unde soția lui Schumi a cumpărat proprietatea președintelui de la Real Madrid, Florentino Perez, pentru aproximativ 30 de milioane de euro. Dacă informațiile se confirmă sau nu, vom afla începând cu 15 septembrie. Filmul documentar va fi difuzat pe Netflix.

Între timp, Corinna a scos la vânzare proprietatea de pe malul lacului Geneva, în care familia a petrecut aproape 20 de ani. Schumacher a cumpărat casa și terenul de 20.000 m2 în anul 2002, cu 5,8 milioane de euro. În anunțul de vânzare, prețul actual este de 5,87 de milioane de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide