Tom Cruise, prădat de hoți. I-au furat mașina, un BMW X7, în timp ce filma

Autor: Elena Luchian 28 aug. 2021 Știri auto

Tom Cruise a fost prădat de hoți. I s-a furat mașina cu totul. Un BMW X7, plin cu lucruri de-ale actorului, a dispărut în timp ce acesta filma pentru Mission: Impossible.

GALERIE FOTO

SUV-ul de lux al actorului a dispărut în timp ce acesta filma în Birmingham, Anglia. Mașina lui era parcată în fața unui hotel din oraș. Tom Cruise a sunat la poliția imediat ce a observat dispariția. Oamenii legii au găsit BMW-ul în Smethwick, nu departe de Birmingham.

Vehiculul pare intact, dar lucrurile actorului, estimate la câteva mii de olari, au dispărut fără urmă. Autoritățile urmează să facă rost de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a încerca să-l identifice pe autorul furtului.

Impresionați de vizita lui Tom Cruise la secția lor, sosit pentru a depune plângere, polițiștii de la British Transport Police s-au fotografiat alături de starul de la Hollywood și au publicat imaginea pe Twitter.

Tom Cruise – Probleme pe parcursul filmărilor la Mission: Impossible 7

Tom Cruise se afla într-un centru comercial din oraș, transformat în platou de filmare pentru Mission: Impossible 7, în momentul în care SUV-ul a fost furat. În film își vor face apariția mai multe modele BMW, dar și  o motocicletă BMW G 310 GS. Această motocicletă s-a aflat în prim planul unei cascadorii ratate, încheiate cu un incendiu. Acest incident, dar și restricțiile impuse în perioada pandemiei de coronavirus, au determinat întârzieri majore în ceea ce privește producția peliculei.

În octombrie 2020, în mediul online a apărut o filmare care îl arăta pe Tom Cruise într-un BMW fără portiere. Mașina era implicată într-o scenă de urmărire filmată pe străzile înguste, cu piatră cubică, din centrul Romei.

În ciuda problemelor întâmpinate pe parcursul filmărilor, Mission: Impossible 7 este programat să ajungă în cinematografe pe 27 mai 2022.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide