Tom Cruise conduce un BMW M5 fără uși. Cascador la 58 de ani

Autor: Elena Luchian 12 oct. 2020 Știri auto

Tom Cruise este cascador la 58 de ani. Starul a fost surprins la volanul unui BMW M5 fără uși pe platoul de filmare al viitorului film “Mission: Impossible”.

GALERIE FOTO

Personajul interpretat de Tom Cruise, Ethan Hunt, își face de cap cu un BMW M5 în cel de-al șaselea episod al seriei “Mission: Impossible”, cunoscut intern sub denumirea de “Libra”.

Parteneriatul dintre franșiza americană și BMW a debutat în 2011. Conceptul i8 și-a făcut apariția în “Mission: Impossible – Ghost Protocol”.  În “Fallout” am văzut un BMW M5 și tot un M5 îi este partener lui Ethan Hunt în următorul episod al seriei. Seria 6 a apărut în episodul cu numărul 6 al seriei de filme de acțiune. Primele imagini au apărut pe canalul de YouTube “Supercars News”.

Difuzorul de aer din partea posterioară și cele patru terminații ale evacuării confirmă că este vorba despre versiunea de performanță a limuzinei bavareze.

Scena de urmărire a fost filmată pe străzile înguste din centrul Romei și îl înfățișează pe Ethan Hunt încercând să scape de poliție. Fanii care au văzut imaginile sunt convinși că la volan se află Tom Cruise. Actorul este obișnuit să-și facă singur cascadoriile, iar la Hollywood, are reputația unui șofer excelent.

Interesant este faptul că echipa de producție folosește alte super-mașini pentru a filma scenele, capabile să țină pasul cu BMW-ul în versiune M. Este vorba despre un Nissan GT-R și de un SUV Porsche Cayenne.

Programul de filmare al lui Tom Cruise pentru “Mission: Impossible”, afectat de pandemie

“Mission: Impossible” 7 ar trebui să ajungă pe marile ecrane pe 19 noiembrie 2021. Inițial, acesta era programat să ruleze în cinematografe din 23 iulie 2021, dar pandemia de coronavirus a încetinit ritmul filmărilor. Filmările au debutat în februarie 2020, dar au fost oprite din cauza situației dramatice cu care s-a confruntat Italia în primăvara acestui an.

Tom Cruise joacă rolul lui Ethan Hunt de 24 de ani! Seria “Mission: Impossible” a debutat în 1996.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide