Un bărbat s-a izbit într-o Tesla în speranța că va obține despăgubiri – VIDEO

Autor: Marius Vișan 08 sept. 2021 Știri auto

Un bărbat din SUA a fost arestat după ce s-a prefăcut că este lovit de un autoturism Tesla.

Intenția lui era de a obține compensații materiale. Bărbatul nu știa că Tesla are camere care înregistrează ce se întâmplă în jurul mașinii, iar după ce au vizionat imaginile, ofițerii de poliție și-au dat seama imediat că bărbatul a mințit.

Arthur Bates Jr. a sunat numărul de urgență 911 și a reclamat că a fost lovit de o Tesla. S-a întâmplat într-o benzinărie din orașul Slidell, statul american Louisiana. Autoritățile au ajuns la fața locului, iar bărbatul de 47 de ani le-a spus ofițerilor că șoferul a fugit, abandonându-l cu leziuni la spate, picior și gât, informează Abc13.com.

Poliția a reușit să găsească autoturismul Tesla, iar șoferul le-a spus ofițerilor că Bates a sărit intenționat în spatele vehiculului, în timp ce el dădea cu spatele.

Bates nu știa că Tesla are camere care înregistrează absolut tot ce se întâmplă în jurul mașinii, iar după ce au vizionat imaginile, ofițerii și-au dat seama imediat că bărbatul a mințit.

În videoclip, bărbatul poate fi văzut izbindu-se în spatele vehiculului electric, după care cade în timp ce țipă. Într-un final, Bates a recunoscut că a inventat totul și a fost arestat.

Sentry Mode este o opțiune foarte folositoare a mașinilor Tesla

Modul de funcționare este simplu. Acesta permite înregistrarea video la 360 de grade în jurul mașinii. Sunt folosite aceleași camere și senzori pe care îi folosește la condusul semiautonom. Partea bună este că mașina înregistrează și când mașina este parcată.

Când mașina este parcată camerele video se activează doar când cineva se apropie la o oarecare distanță de mașină. Rolul acestei opțiuni este de a filma accidentele, dar se pare că poate fi bună și la prins hoți sau la evitarea unor înșelătorii a căror victime pot cădea șoferii.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Abc13.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide