Mașinile Tesla ajută la prinderea hoților cu opțiunea Sentry Mode – VIDEO

Autor: ProMotor 27 apr. 2020 Mașini electrice

Sentry Mode este o opțiune foarte folositoare a mașinilor Tesla. Modul de funcționare este simplu. Acesta permite înregistrarea video la 360 de grade în jurul mașinii, cu aceleași camere și senzori pe care îi folosește la condusul autonom sau prevenirea accidentelor. Diferența constă în faptul că înregistrările sunt făcute când mașina este parcată, fără ca șoferul să fie prezent în mașină.

Camerele se activează doar când cineva se apropie la o oarecare distanță de mașină. Rolul acestei opțiuni era de a filma accidentele, dar se pare, că poate fi bună și la prins hoți.

În clipul de mai jos, un bărbat este filmat în timp ce verifică ușile mașinilor aflate într-o parcare din SUA (Fremont, California).

Videoclipul a fost postat pe YouTube, iar persoana care l-a postat spune că laptopul vecinului său a fost furat din mașină, iar acesta a postat videoclipul cu speranța că cineva îl va vedea și îl va identifica pe făptuitor.

Videoclipul este urcat deja de o săptămână și are peste o mie de vizualizări. Ultimul comentariu postat indică faptul că făptuitorul nu a fost încă identificat.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide