Rolls-Royce va face un anunț istoric despre electrificare

Autor: Marius Vișan 28 sept. 2021 Știri auto

Rolls-Royce se pregătește pentru un „anunț istoric” privind electrificarea, conform ultimului comunicat de presă al companiei.

Anunțul este programat pentru data de 29 septembrie și va fi, cel mai probabil, asociat cu primul model de producție complet electric Rolls-Royce, care, potrivit unor zvonuri, ar putea fi numit Silent Shadow.

Electrificarea ar fi următorul pas în istoria Rolls-Royce. Un model complet electric pregătit pentru producție ar putea împrumuta tehnologie de la viitorul BMW i7, combinând-o cu design personalizat, materiale premium și suspensie care oferă senzația de covor zburător.

Se zvonește că noul Rolls-Royce EV ar putea înlocui modelele Dawn și Wraith, dar ar putea fi și un model independent care să indice viitorul mărcii. Mai multe rămâne să aflăm după anunțul din data de 29 septembrie.

Acum cinci ani, Rolls a dezvăluit 103EX, un model complet electric, conceput pentru a prezenta tendințele viitoare în materie de design, tehnologie autonomă și materiale de lux.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide