Primul nou Rolls-Royce Ghost a ajuns în România – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 21 ian. 2021 MASINI NOI

Primul nou Rolls-Royce Ghost a ajuns în România. Începând cu această săptămână, clienții vor putea intra în contact cu noul Ghost în cadrul unor prezentări individuale la sediul Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest.

Michael Schmidt, directorul Schmidt Premium Cars și al Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest, declară: „Ne face mare plăcere să începem anul 2021 cu o astfel de prezentare deosebită. Deoarece preocuparea noastră principală este sănătatea și siguranța invitaților noștri, am organizat întâlniri individuale cu noul Ghost pentru clienți aici, la sediul nostru din București, fiecare dintre acestea fiind o lansare propriu-zisă pe piața din România”.

Arhitectura lui Rolls-Royce are la bază o structură din aluminiu

Rezervată exclusiv pentru Rolls-Royce, această arhitectură deservește deja modelul reprezentativ Phantom și SUV-ul Cullinan. Flexibilitatea structurii din aluminiu a permis mărcii să se concentreze pe estetică dar și pe cerințele tehnologice. Printre acestea se numără tracțiune integrală și direcție integrală. Modelul dispune și de primul sistem de suspensii Planar din lume crește semnificativ agilitatea și manevrabilitatea. Sub capotă se află motorul V12 cu două turbine, de 6.75 litri, care generează 571 CP și un cuplu de 850 nm.

Ghost Extended are cu 170 mm mai mult spațiu decât Ghost și are cel mai generos loc în spate dintre toate modelele sedan cu patru locuri, cu excepția Rolls-Royce Phantom Extended. Spațiul suplimentar a fost creat doar prin prelungirea portierelor spate și a caroseriei în jurul ușilor din spate, păstrând liniile automobilului.

Intră în Galeria Foto

Printre componentele interioare o premieră este reprezentată de planșa de bord iluminată, pe care se distinge denumirea Ghost înconjurată de peste 850 de stele. Grila Pantheon iluminată de jos pune într-o lumină discretă logo-ul Rolls-Royce.

În pofida provocărilor din ultimele luni, am avut rezultate bune în Europa, clienții simt că aceste perioade de incertitudine sunt momentul potrivit pentru a investi în ceva care are o valoare de durată și am încredere că vom avea parte de un început de succes în 2021”, subliniază Julian Jenkins, Director Regional Europa Rolls-Royce Motor Cars.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide