Câți kilometri parcurge un Mercedes-Benz EQS cu o încărcare completă

Autor: Daniel Samoilă 20 nov. 2021 Știri auto

Mercedes-Benz EQS are cea mai mare autonomie a unei mașini electrice. Acest lucru a fost dovedit în urma unui test, în orașul american Los Angeles.

Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) a arătat în urma unui test câți kilometri poți parcurge cu un model Mercedes-Benz EQS, care are bateria încărcată complet.

Astfel, în urma testului s-a ajuns la concluzia că șoferul poate călători nu mai puțin de 563 de kilometri cu modelul electric Mercedes-Benz EQS. Doar că publicația Edmunds a observat că se pot parcurge chiar mai mulți kilometri decât a arătat testul EPA.

Cei de la Edmunds au condus timp de 12 ore în Los Angeles EQS 450+ și au parcurs 679 de kilometri. Rezultatele finale au arătat că modelul Mercedes-Benz EQS 450+ are cea mai mare autonomie dintre toate mașinile testate, depășind un Tesla Model 3 Long Range din 2021, care a realizat 555 de kilometri în 12 ore.

Mercedes-Benz EQS, modelul electric cu cea mai mare autonomie

Dacă Mercedes Benz EQS are cea mai mare autonomie, urmează apoi Tesla Model 3 Long Range, iar podiumul îl completează Tesla Model S Plaid 2021, tot cu o autonomie de 555 de kilometri.

Cei de la Edmunds susțin că testele sale sunt mai precise de la EPA. Motivul? Drumul parcursul cu mașina a fost și în oraș, dar și pe o porțiune de autostradă.

Sursă: carsscoop.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: NetCarShow



Comentarii
Inchide